Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka Orły Galla
Apropo de facto Tactiek specjalPP
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
16.6 gemiddelde waardering 37.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Chmura met een sublieme pass. Świerad rent richting de bal. Świerad passt de bal zonder na te denken. Silnicki is nu in balbezit. Silnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brożek geeft een lange en hoge pass. Əşrəfov heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brożek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świerad maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vilhan rent richting de bal. Əşrəfov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilhan raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilhan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Orły Galla 0:1

23e minuut.
Świerad geeft de bal voor. Ady heeft problemen om de bal te vangen. Vilhan rent richting de bal. Vilhan haalt uit met een fantastische trap. Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Orły Galla 0:2

26e minuut.
Świerad met de inworp. Vilhan probeert de bal met de borst te controleren. Vilhan speelt de bal door. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kolář geeft de bal voor. Perz rent richting de bal. Perz geeft de bal voor. Vilhan is nu in balbezit. Vilhan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 61%, Orły Galla 39%.
WC GKS Jubka - Orły Galla 0:2

46e minuut.
Morgante heeft problemen om de bal te vangen. Mežaks is nu in balbezit. Mežaks geeft een hoge lob. Brożek rent richting de bal. Brożek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kaščiak rent richting de bal. Silnicki onderschept slim de pass. Świerad is nu in balbezit. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhan draait met de bal, schiet en ... Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Perz rent richting de bal. Perz geeft een lange en hoge pass. Vilhan kopt de bal weg. Silnicki rent richting de bal. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Xianyu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Morgante de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Arnaudi. Goede buitenspelval van de verdediging. Morgante neemt vlug de vrije trap. Brożek rent richting de bal. Brożek geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Əşrəfov controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Orły Galla 0:3

71e minuut.
Dovičovič met de inworp. Chmura is nu in balbezit. Morgante bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura verovert de bal door een tackle van achteren. Chmura geeft een hoge lob. Poulter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sergiejew komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 66%, Orły Galla 34%.
WC GKS Jubka - Orły Galla 0:3