Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 BKS Małpi Gaj
4 1 3 2 Tactiek 358
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Holuba speelt de bal door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă is nu in balbezit. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Gözüaçık kopt de bal weg. Daar is Weigelt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel. Capovilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Laciga heeft problemen om de bal te vangen. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt passt de bal met de wreef. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... Capovilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Gallardo met een sublieme pass. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... Capovilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen speelt de bal door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 0:1

20e minuut.
Strażak rent richting de bal. Gözüaçık rent richting de bal. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Laciga de bal. Weigelt is nu in balbezit. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 2:1

26e minuut.
Weigelt kan de bal niet met de borst controleren. Laciga is nu in balbezit. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Strażak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capovilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Cardarelli is nu in balbezit. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chiculiţă geeft de bal voor. Daar is Laciga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Capovilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 3:1

40e minuut.
Holuba geeft een lange en hoge pass. Gözüaçık kopt de bal weg. Daar is Cardarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 40%, BKS Małpi Gaj 60%.
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 4:1

51e minuut.
Perović probeert naar een medespeler te passen. Emon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Füri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Račka kopt de bal weg. Cardarelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Laciga de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Capovilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 5:1

62e minuut.
Franken met een snelle inworp. Smotarski is nu in balbezit. Emon maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Emon naar de kleedkamers voor een vroege douche. Smotarski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Smotarski kan niet meer verder spelen. Zéfiro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vittoriano heeft problemen om de bal te vangen. Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Capovilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 6:1

65e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Holuba de bal. Holuba geeft een hoge lob. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Laciga is nu in balbezit. Chiculiţă maakt een afschuwelijke overtreding. Laciga raakt geblesseerd tijdens het duel. Maceo met een snel genomen vrije trap. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 6:2

77e minuut.
Riikonen is nu in balbezit. Gallardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riikonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fornalik wilt de vrije trap nemen. Ağabəyov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 6:3

78e minuut.
Vittoriano met een sublieme pass. Riikonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen geeft een lange en hoge pass. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Ağabəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Maceo met een sublieme pass. Holuba rent richting de bal. Fornalik verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Ağabəyov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken geeft een lange en hoge pass. Riikonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen schiet op doel. Ağabəyov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 45%, BKS Małpi Gaj 55%.
Dziekanat 2015 - BKS Małpi Gaj 6:3