Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Karlino GromNaZawsze
442(D) Tactiek TARABU
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 36.6
adequate Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Cottin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka verovert de bal door een tackle van achteren. Salakka draait met de bal, schiet en ... van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - GromNaZawsze 1:0

3e minuut.
Gonnet passt de bal zonder na te denken. Večerník rent richting de bal. Večerník passt de bal zonder na te denken. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel onderschept slim de pass. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellari onderschept slim de pass. Bellari geeft een lange en hoge pass. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lemos kopt de bal weg. Daar is Gonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
van Boven met een sublieme pass. Martel kopt de bal weg. Klungelig pakt Servili de bal. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kršňák speelt de bal door. Salakka is nu in balbezit. Salakka speelt de bal door. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák schiet op doel. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Servili rent richting de bal. Servili geeft een lange en hoge pass. Bellari rent richting de bal. Salakka is nu in balbezit. Salakka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - GromNaZawsze 2:0

34e minuut.
Spătariu kopt de bal weg. Bellari is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szotek. Szotek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Salakka rent richting de bal. Salakka met een sublieme pass. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - GromNaZawsze 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 52%, GromNaZawsze 48%.
MKS Karlino - GromNaZawsze 3:0

50e minuut.
Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kršňák de bal. Salakka is nu in balbezit. Salakka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Salakka speelt de bal door. Martel rent richting de bal. Fajersson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fajersson krijgt een gele kaart. Martel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Servili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - GromNaZawsze 4:0

59e minuut.
Večerník met een snelle inworp. Fajersson rent richting de bal. Fajersson geeft een hoge lob. Rąbek is nu in balbezit. Rąbek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Salakka geeft de bal voor. Daar is Fajersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakimov rent richting de bal. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Večerník de bal. Yakimov is nu in balbezit. Yakimov geeft de bal voor. Daar is Kršňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Večerník geeft de bal voor. Bielecki kopt de bal weg. Dylewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rąbek de bal. Rąbek draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Cottin rent richting de bal. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Lubik onderschept slim de pass. Lubik geeft een hoge lob. Salakka is nu in balbezit. Salakka draait met de bal, schiet en ... van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 50%, GromNaZawsze 50%.
MKS Karlino - GromNaZawsze 4:0