Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze MKS Karlino
TARABU Tactiek 442(D)
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
33.1 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Lemos schiet op doel. Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Večerník is nu in balbezit. Večerník draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Salakka rent richting de bal. Salakka geeft een lange en hoge pass. Carioca controleert de bal met de borst. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel. van Boven bokst de bal weg.

20e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Lemos is nu in balbezit. Spătariu onderschept slim de pass. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Martel kopt de bal weg. Szotek probeert naar een medespeler te passen. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kršňák de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Carioca geeft een lange en hoge pass. Večerník is nu in balbezit. Yakimov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Yakimov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yakimov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Bellari speelt de bal door. Salakka is nu in balbezit. Klungelig pakt Salakka de bal. Salakka geeft een lange en hoge pass. Osvaldo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
van Boven trapt de bal weg van het doel. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:0

32e minuut.
Salakka rent richting de bal. Salakka met een sublieme pass. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ... van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salakka verovert de bal door een tackle van achteren. Salakka geeft een lange en hoge pass. Osvaldo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:1

37e minuut.
Gonnet controleert de bal met de borst. Jurczyga is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet schiet op doel. Măldărăşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Spătariu geeft een lange en hoge pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Martel onderschept slim de pass. Martel geeft een lange en hoge pass. Salakka kopt de bal weg. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 51%, MKS Karlino 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:1

55e minuut.
Bellari met een sublieme pass. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel geeft een hoge lob. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kršňák rent richting de bal. Dylewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kršňák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osvaldo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:2

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Osvaldo de bal onder controle te krijgen. Dylewski is nu in balbezit. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salakka verovert de bal door een tackle van achteren. Salakka passt de bal zonder na te denken. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:3

59e minuut.
Večerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Servili zijn tegenspeler op de grond. Servili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Osvaldo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martel met een snel genomen vrije trap. Osvaldo springt en kopt de bal. van Boven bokst de bal weg.

65e minuut.
Fajersson geeft de bal voor. Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka geeft een hoge lob. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo passt de bal zonder na te denken. Salakka is nu in balbezit. Kršňák rent richting de bal. Kršňák draait met de bal, schiet en ... van Boven bokst de bal weg.

75e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik geeft een hoge lob. Daar is Cottin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salakka rent richting de bal. Salakka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:4

82e minuut.
Osvaldo rent richting de bal. Carioca probeert de bal met de borst te controleren. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel. van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:5

83e minuut.
Bellari geeft een hoge lob. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo passt de bal in één keer door. Daar is Kršňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 56%, MKS Karlino 44%.
GromNaZawsze - MKS Karlino 1:5