Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce WC GKS Jubka
www Tactiek Apropo de facto
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Sajdak speelt de bal door. Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa passt de bal in één keer door. Viita rent richting de bal. Viita draait met de bal, schiet en ... Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Konić neemt vlug de vrije trap. Maria da Choupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovičovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Maria da Choupa verovert de bal door een tackle van achteren. Maria da Choupa geeft een hoge lob. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 1:0

7e minuut.
Styczek passt de bal zonder na te denken. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Əşrəfov krijgt een gele kaart. Szczur raakt geblesseerd tijdens het duel. Viita legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal met de wreef. Chmura met een sublieme pass. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kaščiak rent richting de bal. Styczek onderschept slim de pass. Styczek met een sublieme pass. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ... Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Somalha is nu in balbezit. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura probeert naar een medespeler te passen. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Dedeoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmura geeft een hoge lob. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Ordak rent richting de bal. Ordak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Viita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempała geeft een hoge lob. Maria da Choupa heeft problemen om de bal te vangen. Szczur rent richting de bal. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Konić bokst de bal weg.

41e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Rempała is nu in balbezit. Rempała passt de bal met de wreef. Viita rent richting de bal. Viita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 27%, WC GKS Jubka 73%.
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 1:0

49e minuut.
Daar is Chiţa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa speelt de bal door. Szczur rent richting de bal. Szczur draait met de bal, schiet en ... Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 2:0

52e minuut.
Rempała speelt de bal door. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek probeert naar een medespeler te passen. Viita is nu in balbezit. Viita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Viita is nu in balbezit. Viita geeft de bal voor. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ... Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dovičovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovičovič geeft de bal voor. Chiţa kopt de bal weg. Maria da Choupa geeft een hoge lob. Szczur maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Əşrəfov heeft problemen om de bal te vangen. Szczur is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rempała zal de hoekschop nemen. Szczur heeft problemen om de bal te vangen. Szczur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 3:0

60e minuut.
Jurasik speelt de bal door. Arnaudi rent richting de bal. Met opzet legt Maria da Choupa zijn tegenspeler op de grond. Maria da Choupa krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Viita geeft een lange en hoge pass. Kolář heeft problemen om de bal te vangen. Rempała geeft de bal voor. Kolář heeft problemen om de bal te vangen. Rempała geeft een hoge lob. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczur is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 4:0

69e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Kaščiak is nu in balbezit. Kaščiak geeft een hoge lob. Daar is Viita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kolář geeft een hoge lob. Inworp. Rempała met een snelle inworp. Viita rent richting de bal. Viita geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała geeft een hoge lob. Daar is Ady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 5:0

89e minuut.
Rempała met een snelle inworp. Biglieri is nu in balbezit. Biglieri passt de bal zonder na te denken. Rempała rent richting de bal. Rempała geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 31%, WC GKS Jubka 69%.
Siekiera Siemce - WC GKS Jubka 5:0