Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka Siekiera Siemce
Apropo de facto Tactiek www
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42.7
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Kolář rent richting de bal. Styczek probeert naar een medespeler te passen. Szczur rent richting de bal. Szczur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 0:1

7e minuut.
Carbone passt de bal met de wreef. Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa passt de bal met de wreef. Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dovičovič rent richting de bal. Dovičovič geeft een lange en hoge pass. Rempała met een sublieme pass. Daar is Szczur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chmura verovert de bal door een tackle van achteren. Chmura passt de bal zonder na te denken. Somalha rent richting de bal. Pilikowski onderschept slim de pass. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 1:1

14e minuut.
Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone geeft de bal voor. Daar is Kolář, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczur rent richting de bal. Szczur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 1:2

21e minuut.
Rempała passt de bal met de wreef. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovičovič is nu in balbezit. Carbone onderschept slim de pass. Carbone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ady geeft een hoge lob. Dedeoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Styczek probeert naar een medespeler te passen. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Styczek controleert de bal met de borst. Chmura onderschept slim de pass. Chmura geeft een lange en hoge pass. Daar is Somalha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilikowski is nu in balbezit. Gomoliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:2

31e minuut.
Carbone is nu in balbezit. Carbone met een sublieme pass. Rempała rent richting de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaščiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rempała met de inworp. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rempała speelt de bal door. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:3

42e minuut.
Chmura bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura geeft een lange en hoge pass. Pilikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilikowski draait met de bal, schiet en ... Gomoliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 77%, Siekiera Siemce 23%.
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:3

48e minuut.
Daar is Dovičovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczur is nu in balbezit. Szczur schiet op doel. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:4

55e minuut.
Dovičovič is nu in balbezit. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone speelt de bal door. Daar is Geerinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geerinckx draait met de bal, schiet en ... Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Szczur probeert de bal aan de voet te houden. Kaščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx onderschept slim de pass. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:5

64e minuut.
Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Pujades met een sublieme pass. Styczek kopt de bal weg. Szczur is nu in balbezit. Szczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Carbone de bal. Carbone geeft een lange en hoge pass. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx haalt uit met een fantastische trap. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:6

74e minuut.
Styczek rent richting de bal. Rempała speelt de bal door. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Carbone onderschept slim de pass. Carbone passt de bal zonder na te denken. Szczur rent richting de bal. Geerinckx rent richting de bal. Geerinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Tworkowski komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 74%, Siekiera Siemce 26%.
WC GKS Jubka - Siekiera Siemce 2:6