Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce MKS Karlino
www Tactiek 442(D)
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 49.1
adequate Schieten good
average Passen good
good Verdedigen solid


35e minuut.
Yakimov met een sublieme pass. Kršňák rent richting de bal. Kršňák passt de bal met de wreef. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Martel is nu in balbezit. Martel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kršňák de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 50%, MKS Karlino 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:0

47e minuut.
Sajdak met een sublieme pass. Martel rent richting de bal. Sajdak is nu in balbezit. Yakimov onderschept slim de pass. Yakimov geeft een hoge lob. Gomoliński bokst de bal weg. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:1

52e minuut.
Bellari geeft een lange en hoge pass. Pesser is nu in balbezit. Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:2

54e minuut.
Pesser probeert naar een medespeler te passen. Čaloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel begaat een overtreding. Martel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bellari geeft een lange en hoge pass. Salakka rent richting de bal. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:3

59e minuut.
Biglieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bellari met een snelle inworp. Salakka geeft de bal voor. Biglieri probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Salakka heeft problemen om de bal te vangen. Salakka speelt de bal door. Pesser is nu in balbezit. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:4

81e minuut.
Salakka probeert naar een medespeler te passen. Yakimov rent richting de bal. Yakimov passt de bal met de wreef. Kršňák rent richting de bal. Kršňák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Somalha is nu in balbezit. Osvaldo onderschept slim de pass. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:5

84e minuut.
Bielecki geeft de bal voor. Osvaldo speelt de bal door. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 52%, MKS Karlino 48%.
Siekiera Siemce - MKS Karlino 0:5