Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Karlino Siekiera Siemce
442(D) Tactiek www
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


3e minuut.
Martel met een sublieme pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo passt de bal in één keer door. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gomoliński met een harde bal richting middenveld. Bellari kopt de bal weg. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Martel geeft een lange en hoge pass. Osvaldo kopt de bal weg. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Siekiera Siemce 1:0

10e minuut.
Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maria da Choupa begaat een overtreding. Yakimov raakt geblesseerd tijdens het duel. Martel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kršňák controleert de bal met de borst. Salakka rent richting de bal. Salakka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bellari is nu in balbezit. Rempała onderschept slim de pass. Rempała met een sublieme pass. Carbone rent richting de bal. Carbone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bielecki is nu in balbezit. Bielecki geeft een lange en hoge pass. Salakka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rempała geeft de bal voor. Carbone krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Biglieri kopt de bal weg. Styczek speelt de bal door. Bellari speelt de bal door. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Paal! Yakimov geeft de bal voor. Kršňák maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Siekiera Siemce 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yakimov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sajdak is nu in balbezit. Sajdak passt de bal met de wreef. Yakimov geeft een lange en hoge pass. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Bellari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbone is nu in balbezit. Lubik rent richting de bal. Carbone verovert de bal door een tackle van achteren. Carbone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa passt de bal zonder na te denken. Salakka is nu in balbezit. Salakka geeft de bal voor. Gomoliński bokst de bal weg.

43e minuut.
Doeltrap. Gomoliński trapt de bal weg. Martel kopt de bal weg. Yakimov heeft problemen om de bal te vangen. Yakimov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Salakka kopt de bal weg. Somalha kan de bal niet met de borst controleren. Kršňák rent richting de bal. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Gomoliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 49%, Siekiera Siemce 51%.
MKS Karlino - Siekiera Siemce 2:0

48e minuut.
Yakimov is nu in balbezit. Yakimov geeft de bal voor. Somalha is nu in balbezit. Kršňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Maria da Choupa is nu in balbezit. Maria da Choupa geeft een lange en hoge pass. Styczek rent richting de bal. Carbone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yakimov speelt de bal door. Somalha verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Viita de bal. Lubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Viita onderschept slim de pass. Viita haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Siekiera Siemce 2:1

71e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Chiţa passt de bal in één keer door. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bellari geeft een hoge lob. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak maakt een afschuwelijke overtreding. Sajdak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Lubik passt de bal in één keer door. Jurczyga met een sublieme pass. Yakimov rent richting de bal. Yakimov geeft een lange en hoge pass. Gomoliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kršňák rent richting de bal. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Siekiera Siemce 3:1

85e minuut.
Martel passt de bal met de wreef. Osvaldo is nu in balbezit. Pesser onderschept slim de pass. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakimov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Siekiera Siemce 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 40%, Siekiera Siemce 60%.
MKS Karlino - Siekiera Siemce 4:1