Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 Orły Galla
4 1 3 2 Tactiek specjalPP
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.1 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Świerad rent richting de bal. Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... Poulter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zéfiro verovert de bal door een tackle van achteren. Zéfiro passt de bal met de wreef. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een hoge lob. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smotarski geeft de bal voor. Daar is Morgante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Poulter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zéfiro is nu in balbezit. Zéfiro geeft een hoge lob. Inworp. Brożek met een snelle inworp. Mežaks geeft de bal voor. Ağabəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Popa controleert de bal met de borst. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Strażak passt de bal zonder na te denken. Račka heeft problemen om de bal te vangen. Račka geeft een hoge lob. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 32%, Orły Galla 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziekanat 2015 - Orły Galla 0:0

46e minuut.
Vilhan rent richting de bal. Vilhan passt de bal in één keer door. Turanata rent richting de bal. Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa schiet op doel. Poulter bokst de bal weg.

57e minuut.
Füri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiculiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Smotarski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Turanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanata passt de bal met de wreef. Świerad is nu in balbezit. Strażak onderschept slim de pass. Strażak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Xianyu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Gözüaçık de bal. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... Poulter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Račka is nu in balbezit. Perz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Račka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sergiejew komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 32%, Orły Galla 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziekanat 2015 - Orły Galla 0:0