Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj Kaszaloty
358 Tactiek ATAK
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 32
solid Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornalik met een snelle inworp. Vittoriano met een sublieme pass. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 1:0

6e minuut.
Inworp. Franken met een snelle inworp. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vittoriano kopt de bal weg. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan geeft de bal voor. Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Patyczek trapt de bal weg van het doel. Fornalik rent richting de bal. Łobodzki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Łobodzki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Łobodzki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fornalik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornalik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mkhitaryan kopt de bal weg. Daar is Vittoriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittoriano schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Raab is nu in balbezit. Raab geeft een lange en hoge pass. Martín Carballo kopt de bal weg. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tín Ruíz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Carballo met een snelle inworp. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. Patyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Raab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tín Ruíz probeert naar een medespeler te passen. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 2:0

22e minuut.
Mkhitaryan kopt de bal weg. Raab bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 3:0

32e minuut.
Martín Carballo verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Carballo passt de bal met de wreef. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Tín Ruíz probeert de bal aan de voet te houden. Patyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mkhitaryan rent richting de bal. Raab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mkhitaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fornalik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 4:0

42e minuut.
Fornalik passt de bal met de wreef. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Raab probeert de bal aan de voet te houden. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 5:0

44e minuut.
Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano speelt de bal door. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik schiet op doel. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 19%, Kaszaloty 81%.
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 6:0

48e minuut.
Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla geeft de bal voor. Fornalik kopt de bal weg. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan schiet op doel. Patyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vittoriano passt de bal zonder na te denken. Fornalik rent richting de bal. Fornalik probeert naar een medespeler te passen. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mkhitaryan probeert naar een medespeler te passen. Fornalik is nu in balbezit. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Fornalik rent richting de bal. Vittoriano rent richting de bal. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 7:0

62e minuut.
Witos met een sublieme pass. Muziek probeert naar een medespeler te passen. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 7:1

66e minuut.
Maceo met een sublieme pass. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano passt de bal zonder na te denken. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 8:1

77e minuut.
Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano probeert naar een medespeler te passen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 9:1

80e minuut.
Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken met een sublieme pass. Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornalik schiet op doel. Tín Ruíz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mandla geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Laciga de bal onder controle te krijgen. Witos kopt de bal weg. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Witos rent richting de bal. Vittoriano verovert de bal door een tackle van achteren. Vittoriano met een sublieme pass. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 32%, Kaszaloty 68%.
BKS Małpi Gaj - Kaszaloty 9:1