Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka GromNaZawsze
Apropo de facto Tactiek TARABU
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 38.3
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Szotek met een sublieme pass. Ady rent richting de bal. Klungelig pakt Bródy de bal. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Əşrəfov onderschept slim de pass. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Večerník neemt de hoekschop. Gonnet springt en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
Kaščiak geeft een hoge lob. Szotek met een sublieme pass. Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:1

13e minuut.
Večerník met de inworp. Bródy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmura maakt een afschuwelijke overtreding. Chmura krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szotek passt de bal in één keer door. Večerník rent richting de bal. Večerník geeft de bal voor. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Rąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemos rent richting de bal. Lemos geeft een lange en hoge pass. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Večerník rent richting de bal. Večerník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal in één keer door. Večerník heeft problemen om de bal te vangen. Večerník met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 66%, GromNaZawsze 34%.
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:1

47e minuut.
Gonnet kopt de bal weg. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:2

51e minuut.
Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski geeft de bal voor. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:3

53e minuut.
Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Ady rent richting de bal. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet schiet op doel. Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:4

55e minuut.
van Boven met een sublieme pass. Gonnet speelt de bal door. Kaščiak is nu in balbezit. Lemos onderschept slim de pass. Lemos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Ady probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:5

56e minuut.
Jurasik speelt de bal door. Arnaudi is nu in balbezit. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:6

58e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Večerník is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmura. Chmura krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Lemos draait met de bal, schiet en ... Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:7

71e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos draait met de bal, schiet en ... Kolář kopt de bal weg. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Konić trapt de bal weg van het doel. Bródy kopt de bal weg. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Szotek speelt de bal door. Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Konić bokst de bal weg.

86e minuut.
Bródy is nu in balbezit. Dedeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bródy begaat een overtreding. Bródy krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet is nu in balbezit. Lemos rent richting de bal. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Večerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Večerník haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 78%, GromNaZawsze 22%.
WC GKS Jubka - GromNaZawsze 0:7