Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze WC GKS Jubka
TARABU Tactiek Apropo de facto
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
34.5 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Chmura geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cottin de bal. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski schiet op doel. van Boven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 0:1

8e minuut.
Rąbek is nu in balbezit. Rąbek geeft een hoge lob. Daar is Večerník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 1:1

10e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos geeft de bal voor. Ady heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Kaščiak rent richting de bal. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet schiet op doel. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 2:1

13e minuut.
Rąbek rent richting de bal. Chmura onderschept slim de pass. Chmura geeft de bal voor. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Večerník met de inworp. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson passt de bal met de wreef. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fajersson rent richting de bal. Dedeoğlu onderschept slim de pass. Lemos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemos krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Szotek speelt de bal door. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen. Lemos is nu in balbezit. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 44%, WC GKS Jubka 56%.
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 2:1

51e minuut.
Rąbek met een sublieme pass. Kaščiak is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 3:1

68e minuut.
Fajersson heeft problemen om de bal te vangen. Fajersson probeert naar een medespeler te passen. Večerník probeert naar een medespeler te passen. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 4:1

69e minuut.
Pilikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Jurasik de bal. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Dedeoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmura. Dylewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dylewski met een snel genomen vrije trap. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Szotek is nu in balbezit. Chmura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szotek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szotek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lemos is nu in balbezit. Lemos draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Tworkowski komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fajersson rent richting de bal. Fajersson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gonnet de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Ady probeert de bal aan de voet te houden. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Lemos passt de bal in één keer door. Servili rent richting de bal. Fajersson probeert naar een medespeler te passen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Carioca verovert de bal door een tackle van achteren. Fajersson rent richting de bal. Fajersson geeft de bal voor. Lemos rent richting de bal. Lemos haalt uit met een fantastische trap. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 22%, WC GKS Jubka 78%.
GromNaZawsze - WC GKS Jubka 5:1