Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 Siekiera Siemce
4 1 3 2 Tactiek www
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Somalha probeert de bal aan de voet te houden. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Gözüaçık de bal. Somalha rent richting de bal. Gözüaçık onderschept slim de pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Somalha rent richting de bal. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 1:0

11e minuut.
Pesser geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczur de bal. Păltânea geeft een lange en hoge pass. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Strażak rent richting de bal. Strażak schiet op doel. Somalha probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Styczek rent richting de bal. Zéfiro verovert de bal door een tackle van achteren. Zéfiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Račka de bal. Račka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Holuba verovert de bal door een tackle van achteren. Holuba passt de bal zonder na te denken. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt geeft de bal voor. Somalha kopt de bal weg. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gözüaçık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Račka geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Gözüaçık probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gallardo passt de bal met de wreef. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Styczek passt de bal met de wreef. Füri speelt de bal door. Weigelt met een sublieme pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pesser geeft een hoge lob. Gallardo met een sublieme pass. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka geeft een hoge lob. Gözüaçık krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 42%, Siekiera Siemce 58%.
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 2:0

47e minuut.
Zéfiro probeert naar een medespeler te passen. Račka is nu in balbezit. Račka met een sublieme pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt speelt de bal door. Chiculiţă met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Gomoliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 3:0

58e minuut.
Weigelt rent richting de bal. Weigelt geeft een hoge lob. Somalha onderschept slim de pass. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Zéfiro onderschept slim de pass. Zéfiro geeft de bal voor. Rempała is nu in balbezit. Zéfiro onderschept slim de pass. Zéfiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chiţa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Račka de bal. Račka passt de bal in één keer door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gözüaçık speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Viita rent richting de bal. Viita passt de bal met de wreef. Račka speelt de bal door. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 4:0

80e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Pesser is nu in balbezit. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 5:0

81e minuut.
Pesser geeft een hoge lob. Daar is Sajdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Holuba geeft de bal voor. Gözüaçık is nu in balbezit. Pesser met een sublieme pass. Strażak rent richting de bal. Strażak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Weigelt geeft de bal voor. Somalha heeft problemen om de bal te vangen. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Somalha de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Weigelt neemt de hoekschop. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 25%, Siekiera Siemce 75%.
Dziekanat 2015 - Siekiera Siemce 5:0