Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce Dziekanat 2015
www Tactiek 4 1 3 2
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Račka met de inworp. Strażak is nu in balbezit. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chiţa de bal onder controle te krijgen. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Strażak passt de bal zonder na te denken. Račka rent richting de bal. Račka probeert naar een medespeler te passen. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Viita is nu in balbezit. Füri probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Gomoliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Biglieri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Račka met de inworp. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Biglieri is nu in balbezit. Račka is nu in balbezit. Račka passt de bal met de wreef. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Holuba geeft de bal voor. Maria da Choupa rent richting de bal. Holuba onderschept slim de pass. Holuba geeft de bal voor. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 70%, Dziekanat 2015 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:0

47e minuut.
Füri bereikt de bal nog maar net als eerste. Viita onderschept slim de pass. Păltânea maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Păltânea naar de kleedkamers voor een vroege douche.

48e minuut.
Pesser geeft een hoge lob. Füri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczur krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Gallardo met een sublieme pass. Pesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak draait met de bal, schiet en ... Gomoliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:1

57e minuut.
Rempała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smotarski is nu in balbezit. Smotarski passt de bal in één keer door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. Gomoliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:2

69e minuut.
Maria da Choupa probeert naar een medespeler te passen. Viita is nu in balbezit. Viita passt de bal in één keer door. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szczur probeert de bal aan de voet te houden. Chiculiţă rent richting de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:3

84e minuut.
Biglieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka verovert de bal door een tackle van achteren. Račka geeft de bal voor. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal. Gomoliński bokst de bal weg. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:4

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Strażak de bal onder controle te krijgen. Somalha rent richting de bal. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pesser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Popa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Strażak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 75%, Dziekanat 2015 25%.
Siekiera Siemce - Dziekanat 2015 0:4