Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze Kaszaloty
TARABU Tactiek ATAK
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Łobodzki probeert de bal aan de voet te houden. Parisio is nu in balbezit. Parisio passt de bal met de wreef. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Kaszaloty 0:1

23e minuut.
Večerník is nu in balbezit. Večerník geeft de bal voor. Raab rent richting de bal. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lemos schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Patyczek met een harde bal richting middenveld. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Inworp. Parisio met de inworp. Teplička bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplička geeft de bal voor. Öztel krijgt zijn hoofd ertegen. van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carioca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Kaszaloty 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Gonnet de bal. Večerník is nu in balbezit. Večerník schiet op doel. Gonnet heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Kaszaloty 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 43%, Kaszaloty 57%.
GromNaZawsze - Kaszaloty 1:2

50e minuut.
Parisio probeert naar een medespeler te passen. Večerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Večerník geeft een hoge lob. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos is nu in balbezit. Gonnet is nu in balbezit. Lemos rent richting de bal. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Inworp. Żmijewski met de inworp. Teplička speelt de bal door. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Teplička verovert de bal door een tackle van achteren. Teplička geeft de bal voor. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Večerník geeft een lange en hoge pass. Daar is Raab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonnet is nu in balbezit. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lemos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dylewski geeft de bal voor. Tín Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Boven trapt de bal weg van het doel. Lemos kopt de bal weg. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 32%, Kaszaloty 68%.
GromNaZawsze - Kaszaloty 1:2