Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty GromNaZawsze
ATAK Tactiek TARABU
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplička bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajersson. Fajersson krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Teplička met een sublieme pass. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek probeert naar een medespeler te passen. Öztel rent richting de bal. Öztel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Parisio geeft een lange en hoge pass. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel onderschept slim de pass. Öztel draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Żmijewski rent richting de bal. Żmijewski geeft een lange en hoge pass. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel. van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Večerník rent richting de bal. Večerník passt de bal met de wreef. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Teplička is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet passt de bal in één keer door. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos schiet op doel. Patyczek bokst de bal weg.

31e minuut.
Cottin is nu in balbezit. Cottin geeft de bal voor. Inworp. Muziek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teplička geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. van Boven met een harde bal richting middenveld. Lemos kopt de bal weg. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Večerník probeert naar een medespeler te passen. Lemos is nu in balbezit. Lemos passt de bal in één keer door. Raab rent richting de bal. Gonnet onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - GromNaZawsze 0:1

35e minuut.
Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rąbek met een snelle inworp. Daar is Szotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rąbek geeft een lange en hoge pass. Rutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutkowski passt de bal in één keer door. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap. van Boven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rąbek kopt de bal weg. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - GromNaZawsze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 56%, GromNaZawsze 44%.
Kaszaloty - GromNaZawsze 0:2

48e minuut.
Carioca is nu in balbezit. Carioca geeft een lange en hoge pass. Parisio kopt de bal weg. Öztel rent richting de bal. Öztel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Raab geeft een hoge lob. Inworp. Rąbek met de inworp. Szotek geeft een hoge lob. Večerník geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Szotek passt de bal in één keer door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tín Ruíz begaat een overtreding. Gonnet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szotek wilt de vrije trap nemen. Patyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Dylewski speelt de bal door. Cottin heeft problemen om de bal te vangen. Öztel is nu in balbezit. Öztel schiet op doel. van Boven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet onderschept slim de pass. Met opzet legt Żmijewski zijn tegenspeler op de grond. Żmijewski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos rent richting de bal. Rutkowski onderschept slim de pass. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - GromNaZawsze 0:3

74e minuut.
Dylewski kopt de bal weg. Daar is Gonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobodzki geeft een hoge lob. Öztel rent richting de bal. Öztel schiet op doel. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Lemos is nu in balbezit. Lemos passt de bal met de wreef. Tín Ruíz is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos is nu in balbezit. Teplička maakt een afschuwelijke overtreding. Teplička krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cottin rent richting de bal. Cottin geeft een lange en hoge pass. Öztel heeft problemen om de bal te vangen. Öztel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 63%, GromNaZawsze 37%.
Kaszaloty - GromNaZawsze 0:3