Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj WC GKS Jubka
358 Tactiek Apropo de facto
70% Balbezit 30%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 12.2
very good Schieten hopeless
very good Passen tragic
good Verdedigen poor


4e minuut.
Fornalik met een sublieme pass. Riikonen rent richting de bal. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 1:0

5e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Emon rent richting de bal. Emon haalt uit met een fantastische trap. Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 2:0

7e minuut.
Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano passt de bal met de wreef. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 3:0

13e minuut.
Dedeoğlu controleert de bal met de borst. Riikonen rent richting de bal. Riikonen speelt de bal door. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vittoriano speelt de bal door. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik met een sublieme pass. Emon is nu in balbezit. Emon draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kentvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen onderschept slim de pass. Riikonen probeert naar een medespeler te passen. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dovičovič rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fornalik neemt de hoekschop. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon draait met de bal, schiet en ... Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 4:0

32e minuut.
Kaščiak geeft een lange en hoge pass. Franken kopt de bal weg. Riikonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Emon de bal. Emon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken geeft de bal voor. Emon is nu in balbezit. Emon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 5:0

42e minuut.
Fornalik rent richting de bal. Fornalik passt de bal zonder na te denken. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon schiet op doel. Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 17%, WC GKS Jubka 83%.
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 6:0

48e minuut.
Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano passt de bal met de wreef. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 7:0

49e minuut.
Daar is Riikonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riikonen speelt de bal door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 8:0

53e minuut.
Emon rent richting de bal. Emon passt de bal met de wreef. Vittoriano speelt de bal door. Klungelig pakt Emon de bal. Emon schiet op doel. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Riikonen is nu in balbezit. Riikonen speelt de bal door. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 9:0

61e minuut.
Riikonen is nu in balbezit. Riikonen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emon rent richting de bal. Emon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Emon passt de bal in één keer door. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal zonder na te denken. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon schiet op doel. Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Riikonen is nu in balbezit. Riikonen met een sublieme pass. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Ady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 10:0

65e minuut.
Łatuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Vittoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittoriano passt de bal met de wreef. Fornalik rent richting de bal. Fornalik schiet op doel. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emon is nu in balbezit. Emon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 11:0

70e minuut.
Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken rent richting de bal. Daar is Franken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken geeft een lange en hoge pass. Ady heeft problemen om de bal te vangen. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 12:0

73e minuut.
Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen is nu in balbezit. Riikonen passt de bal zonder na te denken. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon schiet op doel. Konić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konić trapt de bal weg van het doel. Riikonen kopt de bal weg. Fornalik rent richting de bal. Fornalik schiet op doel. Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 13:0

79e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken heeft problemen om de bal te vangen. Franken geeft een hoge lob. Fornalik maakt een snoekduik en kopt de bal. Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 14:0

83e minuut.
Riikonen rent richting de bal. Dovičovič rent richting de bal. Fornalik onderschept slim de pass. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 15:0

85e minuut.
Vittoriano onderschept slim de pass. Vittoriano geeft de bal voor. Emon kopt de bal weg. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Konić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vittoriano met de inworp. Fornalik speelt de bal door. Emon is nu in balbezit. Emon haalt uit met een fantastische trap. Kaščiak probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Konić met een sublieme pass. Vittoriano kopt de bal weg. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Konić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Konić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 16:0

90e minuut.
Əşrəfov verovert de bal door een tackle van achteren. Riikonen is nu in balbezit. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Konić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 14%, WC GKS Jubka 86%.
BKS Małpi Gaj - WC GKS Jubka 17:0