Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka BKS Małpi Gaj
Apropo de facto Tactiek 358
29% Balbezit 71%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 46.3
waardeloos Schieten solide
hopeloos Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Ordak de bal. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedeoğlu rent richting de bal. Mkhitaryan onderschept slim de pass. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:1

7e minuut.
Riikonen speelt de bal door. Fornalik rent richting de bal. Fornalik passt de bal in één keer door. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Chmura rent richting de bal. Chmura passt de bal in één keer door. Laciga heeft problemen om de bal te vangen. Pilikowski is nu in balbezit. Pilikowski haalt uit met een fantastische trap. Capovilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vittoriano speelt de bal door. Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaščiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mkhitaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornalik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vittoriano met een snelle inworp. Fornalik rent richting de bal. Fornalik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Mandla geeft een hoge lob. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik heeft problemen om de bal te vangen. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pilikowski is nu in balbezit. Maceo onderschept slim de pass. Maceo probeert naar een medespeler te passen. Fornalik rent richting de bal. Fornalik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Riikonen met een sublieme pass. Franken is nu in balbezit. Franken passt de bal met de wreef. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vittoriano passt de bal in één keer door. Riikonen is nu in balbezit. Fornalik speelt de bal door. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:2

45e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik geeft de bal voor. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 87%, BKS Małpi Gaj 13%.
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:3

46e minuut.
Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan schiet op doel. Pujades speelt de bal door. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Riikonen rent richting de bal. Riikonen met een sublieme pass. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Fornalik is nu in balbezit. Fornalik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Riikonen de bal. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Fornalik de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:4

57e minuut.
Riikonen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Glonek komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Franken passt de bal met de wreef. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Pujades trapt de bal weg. Mkhitaryan probeert de bal met de borst te controleren. Mkhitaryan schiet op doel. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:5

63e minuut.
Daar is Franken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken geeft een lange en hoge pass. Mkhitaryan is nu in balbezit. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:6

72e minuut.
Daar is Vittoriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vittoriano probeert naar een medespeler te passen. Franken met een sublieme pass. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tworkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan passt de bal in één keer door. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Fornalik heeft problemen om de bal te vangen. Fornalik met een sublieme pass. Klungelig pakt Mkhitaryan de bal. Mkhitaryan schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Pujades neemt vlug de vrije trap. Vittoriano controleert de bal met de borst. Vittoriano passt de bal in één keer door. Daar is Fornalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Del Bono komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Franken de bal. Franken speelt de bal door. Mkhitaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkhitaryan schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:7

88e minuut.
Vittoriano geeft de bal voor. Mkhitaryan kopt de bal weg. Kentvonen rent richting de bal. Fornalik verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:8

90e minuut.
Vittoriano rent richting de bal. Vittoriano speelt de bal door. Fornalik rent richting de bal. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 83%, BKS Małpi Gaj 17%.
WC GKS Jubka - BKS Małpi Gaj 0:9