Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Galla GromNaZawsze
specjalPP Tactiek TARABU
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 33.8
matig Schieten matig
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Vilhan is nu in balbezit. Lemos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vilhan. Vilhan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dylewski geeft een lange en hoge pass. Perz heeft problemen om de bal te vangen. Cieślikowski is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Poulter bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerad met een snelle inworp. Večerník is nu in balbezit. Xianyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xianyu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gonnet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morgante. Gonnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Szotek met een snel genomen vrije trap. Gonnet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Galla - GromNaZawsze 0:1

35e minuut.
Cieślikowski geeft de bal voor. Vilhan is nu in balbezit. Cottin onderschept slim de pass. Silnicki onderschept slim de pass. Silnicki schiet op doel. van Boven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Boven niet meer kan verder spelen. Gacek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Galla 44%, GromNaZawsze 56%.
Orły Galla - GromNaZawsze 0:1

47e minuut.
Silnicki is nu in balbezit. Szotek onderschept slim de pass. Carioca rent richting de bal. Xianyu onderschept slim de pass. Xianyu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cottin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ligeirinho komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziomek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomek geeft een lange en hoge pass. Brożek rent richting de bal. Brożek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Vilhan is nu in balbezit. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal met de wreef. Silnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sergiejew komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gonnet draait met de bal, schiet en ... Cieślikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Večerník speelt de bal door. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ziomek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zottin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Galla 47%, GromNaZawsze 53%.
Orły Galla - GromNaZawsze 0:1