Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GromNaZawsze Orły Galla
TARABU Tactiek specjalPP
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 32.8
matig Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


32e minuut.
Cottin kopt de bal weg. Večerník is nu in balbezit. Świerad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 59%, Orły Galla 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GromNaZawsze - Orły Galla 0:0

55e minuut.
Ziomek speelt de bal door. Dylewski controleert de bal met de borst. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhan schiet op doel. van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Orły Galla 0:1

66e minuut.
Rąbek rent richting de bal. Inworp. Rąbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Fajersson rent richting de bal. Fajersson passt de bal met de wreef. Ziomek heeft problemen om de bal te vangen. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. Poulter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GromNaZawsze - Orły Galla 1:1

69e minuut.
Silnicki met een sublieme pass. Vilhan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rąbek. Rąbek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Ziomek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziomek geeft een lange en hoge pass. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sergiejew komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szotek passt de bal met de wreef. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Cieślikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet schiet op doel. Poulter bokst de bal weg.

89e minuut.
Lemos rent richting de bal. Lemos passt de bal in één keer door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Poulter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GromNaZawsze - Orły Galla 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GromNaZawsze 50%, Orły Galla 50%.
GromNaZawsze - Orły Galla 2:1