Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty MKS Karlino
ATAK Tactiek 442(D)
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Vukosav onderschept slim de pass. Vukosav met een sublieme pass. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salakka verovert de bal door een tackle van achteren. Salakka speelt de bal door. Vukosav is nu in balbezit. Vukosav schiet op doel. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - MKS Karlino 0:1

21e minuut.
Vukosav kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raab de bal onder controle te krijgen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - MKS Karlino 0:2

40e minuut.
Martel verovert de bal door een tackle van achteren. Martel geeft de bal voor. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakimov verovert de bal door een tackle van achteren. Yakimov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Spătariu geeft een hoge lob. Salakka met een sublieme pass. Vukosav is nu in balbezit. Vukosav schiet op doel. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - MKS Karlino 0:3

45e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Muziek passt de bal in één keer door. Teplička probeert naar een medespeler te passen. Öztel probeert de bal met de borst te controleren. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 51%, MKS Karlino 49%.
Kaszaloty - MKS Karlino 0:3

52e minuut.
Parisio rent richting de bal. Bielecki onderschept slim de pass. Bielecki probeert naar een medespeler te passen. Vukosav is nu in balbezit. Vukosav schiet op doel. Patyczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Teplička speelt de bal door. Daar is Öztel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Bellari met een sublieme pass. Salakka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Żmijewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Salakka met de inworp. Bellari geeft een lange en hoge pass. Vukosav krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Teplička kan de bal niet met de borst controleren. Teplička speelt de bal door. Öztel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztel haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 48%, MKS Karlino 52%.
Kaszaloty - MKS Karlino 0:3