Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Karlino Kaszaloty
442(D) Tactiek ATAK
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 34.2
solide Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bellari geeft een lange en hoge pass. Salakka rent richting de bal. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Kaszaloty 1:0

16e minuut.
Raab verovert de bal door een tackle van achteren. Raab met een sublieme pass. Teplička kan de bal niet met de borst controleren. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bellari onderschept slim de pass. Bellari passt de bal zonder na te denken. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Kaszaloty 2:0

21e minuut.
Salakka rent richting de bal. Salakka speelt de bal door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo schiet op doel. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Kaszaloty 3:0

25e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Salakka onderschept slim de pass. Salakka speelt de bal door. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Frťala geeft een hoge lob. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo probeert naar een medespeler te passen. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Kaszaloty 4:0

33e minuut.
Salakka met de inworp. Żmijewski met een sublieme pass. Bellari geeft een hoge lob. Osvaldo krijgt zijn hoofd ertegen. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - Kaszaloty 5:0

44e minuut.
Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo passt de bal in één keer door. Yakimov probeert naar een medespeler te passen. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 39%, Kaszaloty 61%.
MKS Karlino - Kaszaloty 5:0

55e minuut.
Bielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielecki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parisio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teplička geeft een hoge lob. Măldărăşanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lubik heeft problemen om de bal te vangen. Măldărăşanu speelt de bal door. Martel geeft een lange en hoge pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bielecki geeft een hoge lob. Raab is nu in balbezit. Osvaldo onderschept slim de pass. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Salakka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żmijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák onderschept slim de pass. Kršňák geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bellari probeert naar een medespeler te passen. Osvaldo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raab. Raab krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Yakimov met de inworp. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel geeft een hoge lob. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Łobodzki geeft een hoge lob. Parisio is nu in balbezit. Bellari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellari krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Parisio is nu in balbezit. Bellari verovert de bal door een tackle van achteren. Bellari geeft een lange en hoge pass. Salakka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raab de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bellari passt de bal in één keer door. Daar is Kršňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák passt de bal in één keer door. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 45%, Kaszaloty 55%.
MKS Karlino - Kaszaloty 5:0