Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka Dziekanat 2015
Apropo de facto Tactiek 4 1 3 2
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
19 gemiddelde waardering 45.4
unsatisfactory Schieten very good
hopeless Passen adequate
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Dovičovič onderschept slim de pass. Dovičovič met een sublieme pass. Gallardo met een sublieme pass. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Holuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weigelt met een sublieme pass. Chiculiţă speelt de bal door. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:1

10e minuut.
Weigelt rent richting de bal. Weigelt met een sublieme pass. Kaščiak rent richting de bal. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:2

13e minuut.
Strażak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Račka zal de hoekschop nemen. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:3

15e minuut.
Dovičovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmura rent richting de bal. Račka begaat een overtreding. Račka krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Dovičovič geeft een hoge lob. Zéfiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zéfiro geeft de bal voor. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel. Pujades bokst de bal weg. Kaščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:4

24e minuut.
Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık schiet op doel. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Weigelt geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă speelt de bal door. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:5

39e minuut.
Chmura met een sublieme pass. Račka rent richting de bal. Račka speelt de bal door. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka geeft de bal voor. Gözüaçık krijgt zijn hoofd ertegen. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:6

45e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ady de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 81%, Dziekanat 2015 19%.
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:6

47e minuut.
Holuba rent richting de bal. Holuba geeft de bal voor. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:7

52e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovičovič onderschept slim de pass. Dovičovič probeert naar een medespeler te passen. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Chiculiţă met een sublieme pass. Račka heeft problemen om de bal te vangen. Račka probeert naar een medespeler te passen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Păltânea geeft een lange en hoge pass. Kolář rent richting de bal. Weigelt onderschept slim de pass. Weigelt geeft de bal voor. Strażak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:8

65e minuut.
Račka speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft een hoge lob. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Račka rent richting de bal. Račka speelt de bal door. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık schiet op doel. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Holuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weigelt rent richting de bal. Weigelt geeft een lange en hoge pass. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Strażak schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Zéfiro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gözüaçık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaščiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă speelt de bal door. Ady rent richting de bal. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Račka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strażak speelt de bal door. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Tworkowski komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Račka geeft een hoge lob. Kolář kopt de bal weg. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:9

85e minuut.
Kaščiak geeft de bal voor. Inworp. Weigelt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Holuba geeft een hoge lob. Daar is Kentvonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık schiet op doel. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kentvonen de bal. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Strażak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 80%, Dziekanat 2015 20%.
WC GKS Jubka - Dziekanat 2015 0:10