Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 WC GKS Jubka
4 1 3 2 Tactiek Apropo de facto
66% Balbezit 34%
24% Spel op eigen helft 76%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 17
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Kaščiak is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Gözüaçık rent richting de bal. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Račka met de inworp. Strażak rent richting de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Əşrəfov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Račka met een snelle inworp. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 1:0

8e minuut.
Dedeoğlu rent richting de bal. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ady legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strażak raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiculiţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Račka geeft de bal voor. Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık schiet op doel. Chiculiţă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 2:0

9e minuut.
Popa is nu in balbezit. Kolář tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strażak probeert de bal met de borst te controleren. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Strażak kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. Gallardo geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Račka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strażak is nu in balbezit. Strażak probeert naar een medespeler te passen. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Račka met de inworp. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... Əşrəfov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Račka neemt de hoekschop. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen. Pujades bokst de bal weg.

19e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık met een sublieme pass. Strażak is nu in balbezit. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Pujades bokst de bal weg.

24e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Əşrəfov heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Popa geeft de bal voor. Pujades met een sublieme pass. Gözüaçık kopt de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kaščiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smotarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smotarski speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chmura geeft de bal voor. Holuba speelt de bal door. Popa rent richting de bal. Popa geeft een hoge lob. Strażak krijgt zijn hoofd ertegen. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gözüaçık met een sublieme pass. Smotarski rent richting de bal. Smotarski geeft een lange en hoge pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 3:0

42e minuut.
Račka heeft problemen om de bal te vangen. Račka geeft een hoge lob. Kaščiak heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Popa kopt de bal weg. Kaščiak is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 25%, WC GKS Jubka 75%.
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 4:0

48e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 5:0

53e minuut.
Chiculiţă geeft de bal voor. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Ady probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 6:0

54e minuut.
Gallardo passt de bal zonder na te denken. Račka is nu in balbezit. Račka passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Smotarski kopt de bal weg. Daar is Dovičovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 7:0

58e minuut.
Holuba onderschept slim de pass. Holuba geeft de bal voor. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Račka geeft een hoge lob. Kolář bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă schiet op doel. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 8:0

66e minuut.
Dedeoğlu is nu in balbezit. Dedeoğlu passt de bal in één keer door. Strażak rent richting de bal. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Strażak passt de bal in één keer door. Popa is nu in balbezit. Met opzet legt Kolář zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kolář moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kolář schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Daar is Račka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Račka probeert naar een medespeler te passen. Popa is nu in balbezit. Klungelig pakt Popa de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Del Bono komt het veld opgelopen. Tworkowski komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Popa rent richting de bal. Popa geeft een lange en hoge pass. Račka heeft problemen om de bal te vangen. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 9:0

89e minuut.
Füri rent richting de bal. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo passt de bal in één keer door. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 24%, WC GKS Jubka 76%.
Dziekanat 2015 - WC GKS Jubka 9:0