Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siekiera Siemce GromNaZawsze
www Tactiek TARABU
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca rent richting de bal. Maria da Choupa onderschept slim de pass. Szczur is nu in balbezit. Szczur schiet op doel. van Boven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gonnet passt de bal zonder na te denken. Somalha onderschept slim de pass. Večerník rent richting de bal. Večerník geeft een hoge lob. Gonnet maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 0:1

12e minuut.
Lemos rent richting de bal. Somalha verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet schiet op doel. Gomoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 0:2

14e minuut.
Rąbek is nu in balbezit. Maria da Choupa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rąbek raakt geblesseerd tijdens het duel. Dylewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gonnet is nu in balbezit. Somalha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gonnet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rąbek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Fajersson is nu in balbezit. Fajersson geeft de bal voor. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. Gomoliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 0:3

22e minuut.
Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonnet is nu in balbezit. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos schiet op doel. Pesser probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 0:4

31e minuut.
van Boven speelt de bal door. Chiţa heeft problemen om de bal te vangen. Lemos probeert naar een medespeler te passen. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Szczur rent richting de bal. Dylewski rent richting de bal. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Somalha verovert de bal door een tackle van achteren. Somalha geeft een lange en hoge pass. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur draait met de bal, schiet en ... van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 56%, GromNaZawsze 44%.
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 1:4

48e minuut.
Maria da Choupa is nu in balbezit. Dylewski rent richting de bal. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur haalt uit met een fantastische trap. van Boven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:4

50e minuut.
Večerník geeft een hoge lob. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemos kan de bal niet met de borst controleren. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Gomoliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:5

56e minuut.
Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa rent richting de bal. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet schiet op doel. Gomoliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:6

60e minuut.
Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Fajersson rent richting de bal. Fajersson passt de bal in één keer door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:7

63e minuut.
Szotek speelt de bal door. Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een hoge lob. Večerník rent richting de bal. Večerník schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:8

76e minuut.
Chiţa rent richting de bal. Szotek verovert de bal door een tackle van achteren. Szotek passt de bal in één keer door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:9

78e minuut.
Chiţa passt de bal in één keer door. Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemos passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rempała probeert naar een medespeler te passen. Biglieri met een sublieme pass. Sajdak is nu in balbezit. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Lemos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szotek geeft een lange en hoge pass. Večerník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Somalha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siekiera Siemce 61%, GromNaZawsze 39%.
Siekiera Siemce - GromNaZawsze 2:9