Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj Orły Galla
358 Tactiek specjalPP
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 32.3
solid Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Franken heeft problemen om de bal te vangen. Franken geeft een lange en hoge pass. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon schiet op doel. Poulter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Orły Galla 1:0

8e minuut.
Riikonen rent richting de bal. Riikonen passt de bal met de wreef. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zottin de bal onder controle te krijgen. Paal!

9e minuut.
Maceo passt de bal met de wreef. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal in één keer door. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Poulter bokst de bal weg.

11e minuut.
Zottin speelt de bal door. Morgante probeert de bal met de borst te controleren. Fornalik is nu in balbezit. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Poulter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon geeft de bal voor. Daar is Cieślikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vittoriano onderschept slim de pass. Vittoriano geeft de bal voor. Fornalik rent richting de bal. Fornalik schiet op doel. Poulter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Orły Galla 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 36%, Orły Galla 64%.
BKS Małpi Gaj - Orły Galla 2:0

46e minuut.
Vittoriano met een snelle inworp. Emon is nu in balbezit. Cieślikowski rent richting de bal. Riikonen onderschept slim de pass. Riikonen schiet op doel. Poulter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Turanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken onderschept slim de pass. Franken geeft een hoge lob. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalik haalt uit met een fantastische trap. Poulter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Riikonen met een sublieme pass. Franken speelt de bal door. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Poulter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Emon verovert de bal door een tackle van achteren. Fornalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fornalik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fornalik legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - Orły Galla 3:0

71e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cieślikowski de bal. Riikonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Riikonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Emon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perz rent richting de bal. Perz geeft een hoge lob. Franken is nu in balbezit. Franken geeft een lange en hoge pass. Poulter bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Sergiejew komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Emon is nu in balbezit. Perz verovert de bal door een tackle van achteren. Perz met een sublieme pass. Silnicki rent richting de bal. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Perz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perz probeert naar een medespeler te passen. Turanata speelt de bal door. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Poulter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fornalik rent richting de bal. Fornalik draait met de bal, schiet en ... Poulter bokst de bal weg.

82e minuut.
Fornalik passt de bal met de wreef. Riikonen rent richting de bal. Riikonen passt de bal zonder na te denken. Emon bereikt de bal nog maar net als eerste. Emon haalt uit met een fantastische trap. Poulter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Maceo met een sublieme pass. Riikonen is nu in balbezit. Turanata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turanata krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 39%, Orły Galla 61%.
BKS Małpi Gaj - Orły Galla 3:0