Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziekanat 2015 Kaszaloty
4 1 3 2 Tactiek ATAK
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Račka heeft problemen om de bal te vangen. Żmijewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Račka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zéfiro met een snel genomen vrije trap. Zawidowski probeert de bal aan de voet te houden. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 1:0

7e minuut.
Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Öztel zijn tegenspeler op de grond. Öztel krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă speelt de bal door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık schiet op doel. Raab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Račka rent richting de bal. Račka geeft de bal voor. Klungelig pakt Rutkowski de bal. Gözüaçık verovert de bal door een tackle van achteren. Gözüaçık schiet op doel. Patyczek bokst de bal weg.

25e minuut.
Teplička rent richting de bal. Teplička passt de bal met de wreef. Zawidowski is nu in balbezit. Zawidowski geeft een hoge lob. Öztel is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... Patyczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 2:0

36e minuut.
Tín Ruíz rent richting de bal. Strażak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Račka neemt de hoekschop. Strażak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Łobodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Patyczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Zawidowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık rent richting de bal. Rutkowski begaat een overtreding. Rutkowski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Račka onderschept slim de pass. Račka met een sublieme pass. Chiculiţă speelt de bal door. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zéfiro met de inworp. Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka geeft een lange en hoge pass. Raab kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 3:0

44e minuut.
Tín Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 20%, Kaszaloty 80%.
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 4:0

48e minuut.
Teplička probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Patyczek bokst de bal weg.

58e minuut.
Holuba met een snelle inworp. Weigelt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teplička. Teplička krijgt een gele kaart. Weigelt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Weigelt kan niet meer verder spelen. Déri komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chiculiţă speelt de bal door. Gözüaçık is nu in balbezit. Raab verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak onderschept slim de pass. Strażak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Déri rent richting de bal. Déri passt de bal in één keer door. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 5:0

68e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 6:0

72e minuut.
Strażak rent richting de bal. Raab onderschept slim de pass. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 7:0

74e minuut.
Holuba geeft de bal voor. Klungelig pakt Gözüaçık de bal. Chiculiţă speelt de bal door. Strażak is nu in balbezit. Strażak haalt uit met een fantastische trap. Patyczek bokst de bal weg.

80e minuut.
Račka is nu in balbezit. Račka geeft een hoge lob. Daar is Déri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 8:0

85e minuut.
Daar is Račka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Račka geeft een hoge lob. Zawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziekanat 2015 29%, Kaszaloty 71%.
Dziekanat 2015 - Kaszaloty 8:0