Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaszaloty Dziekanat 2015
ATAK Tactiek 4 1 3 2
47% Balbezit 53%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 45
average Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Strażak probeert de bal met de borst te controleren. Łobodzki is nu in balbezit. Račka is nu in balbezit. Račka geeft een hoge lob. Chiculiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Holuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holuba geeft een hoge lob. Popa is nu in balbezit. Popa geeft de bal voor. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:1

14e minuut.
Račka bereikt de bal nog maar net als eerste. Račka passt de bal met de wreef. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rutkowski rent richting de bal. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tín Ruíz geeft de bal voor. Inworp. Račka met de inworp. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Smotarski geeft de bal voor. Zawidowski rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:2

27e minuut.
Gallardo geeft een hoge lob. Gözüaçık kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Łobodzki is nu in balbezit. Strażak verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak passt de bal in één keer door. Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:3

32e minuut.
Łobodzki rent richting de bal. Račka is nu in balbezit. Račka probeert naar een medespeler te passen. Strażak rent richting de bal. Strażak draait met de bal, schiet en ... Patyczek bokst de bal weg. Klungelig pakt Raab de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Popa onderschept slim de pass. Teplička met een sublieme pass. Popa geeft een lange en hoge pass. Strażak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Račka met een sublieme pass. Gözüaçık heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık speelt de bal door. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 82%, Dziekanat 2015 18%.
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:3

55e minuut.
Smotarski passt de bal zonder na te denken. Popa is nu in balbezit. Popa met een sublieme pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Smotarski verovert de bal door een tackle van achteren. Smotarski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zawidowski de bal. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Patyczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Račka zal de hoekschop nemen. Strażak heeft problemen om de bal te vangen. Tín Ruíz rent richting de bal. Strażak onderschept slim de pass. Strażak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rutkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Patyczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:4

65e minuut.
Račka met een sublieme pass. Raab is nu in balbezit. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă schiet op doel. Patyczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:5

65e minuut.
Tín Ruíz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Račka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Smotarski kopt de bal weg. Strażak rent richting de bal. Strażak passt de bal met de wreef. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Raab passt de bal in één keer door. Popa heeft problemen om de bal te vangen. Popa met een sublieme pass. Strażak is nu in balbezit. Strażak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki onderschept slim de pass. Łobodzki met een sublieme pass. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Smotarski geeft een hoge lob. Raab rent richting de bal. Chiculiţă onderschept slim de pass. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaszaloty 83%, Dziekanat 2015 17%.
Kaszaloty - Dziekanat 2015 0:6