Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Karlino WC GKS Jubka
442(D) Tactiek Apropo de facto
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Frťala probeert naar een medespeler te passen. Yakimov heeft problemen om de bal te vangen. Yakimov passt de bal met de wreef. Frťala bereikt de bal nog maar net als eerste. Frťala geeft een lange en hoge pass. Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salakka is nu in balbezit. Salakka draait met de bal, schiet en ... Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bellari kopt de bal weg. Salakka heeft problemen om de bal te vangen. Salakka met een sublieme pass. Frťala speelt de bal door. Osvaldo rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 1:0

11e minuut.
Jurasik rent richting de bal. Jurasik speelt de bal door. Klungelig pakt Dedeoğlu de bal. Osvaldo onderschept slim de pass. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Frťala heeft problemen om de bal te vangen. Frťala geeft een hoge lob. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 2:0

20e minuut.
Daar is Kaščiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakimov met een sublieme pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Əşrəfov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yakimov met een snelle inworp. Frťala probeert naar een medespeler te passen. Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka schiet op doel. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 3:0

23e minuut.
Ady geeft een hoge lob. Bellari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Əşrəfov de bal. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Frťala rent richting de bal. Chmura verovert de bal door een tackle van achteren. Chmura met een sublieme pass. Pilikowski rent richting de bal. Pilikowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kaščiak is nu in balbezit. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Kršňák rent richting de bal. Kršňák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Salakka met een sublieme pass. Frťala speelt de bal door. Yakimov met een sublieme pass. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chmura geeft een hoge lob. Ordak rent richting de bal. Vukosav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ordak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pilikowski neemt zijn aanloop. Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Salakka draait met de bal, schiet en ... Kolář kopt de bal weg. Yakimov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Frťala onderschept slim de pass. Frťala passt de bal in één keer door. Daar is Yakimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Pujades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka geeft een lange en hoge pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 27%, WC GKS Jubka 73%.
MKS Karlino - WC GKS Jubka 4:0

47e minuut.
Bellari heeft problemen om de bal te vangen. Salakka speelt de bal door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Salakka geeft de bal voor. Osvaldo geeft de bal voor. Daar is Dovičovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Salakka speelt de bal door. Klungelig pakt Kršňák de bal. Kršňák geeft een lange en hoge pass. Osvaldo rent richting de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kolář heeft problemen om de bal te vangen. Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakimov geeft de bal voor. Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kolář bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolář geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yakimov de bal. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Yakimov passt de bal in één keer door. Frťala rent richting de bal. Frťala passt de bal in één keer door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Frťala speelt de bal door. Bellari is nu in balbezit. Bellari passt de bal in één keer door. Osvaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osvaldo schiet op doel. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bellari probeert de bal met de borst te controleren. Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka passt de bal in één keer door. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades bokst de bal weg. Klungelig pakt Osvaldo de bal. Osvaldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Salakka rent richting de bal. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Kršňák rent richting de bal. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bielecki geeft een lange en hoge pass. Yakimov kopt de bal weg. Əşrəfov heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 5:0

79e minuut.
Bellari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salakka probeert naar een medespeler te passen. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tworkowski komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bellari kopt de bal weg. Dovičovič rent richting de bal. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 6:0

86e minuut.
Pujades trapt de bal weg van het doel. Frťala kopt de bal weg. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Karlino - WC GKS Jubka 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Karlino 25%, WC GKS Jubka 75%.
MKS Karlino - WC GKS Jubka 7:0