Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC GKS Jubka MKS Karlino
Apropo de facto Tactiek 442(D)
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
17.8 gemiddelde waardering 46
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Spătariu is nu in balbezit. Spătariu geeft de bal voor. Bielecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kršňák heeft problemen om de bal te vangen. Kršňák speelt de bal door. Salakka is nu in balbezit. Salakka schiet op doel. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:1

20e minuut.
Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Osvaldo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmura. Chmura krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Salakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salakka met een sublieme pass. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:2

31e minuut.
Bellari geeft de bal voor. Daar is Martel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martel geeft de bal voor. Daar is Yakimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jurczyga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frťala komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 56%, MKS Karlino 44%.
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:2

47e minuut.
Martel rent richting de bal. Martel geeft een hoge lob. Daar is Yakimov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Chmura kopt de bal weg. Frťala heeft problemen om de bal te vangen. Ordak rent richting de bal. Ordak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kaščiak is nu in balbezit. Osvaldo onderschept slim de pass. Yakimov is nu in balbezit. Yakimov haalt uit met een fantastische trap. Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:3

63e minuut.
Yakimov geeft de bal voor. Salakka kopt de bal weg. Kršňák rent richting de bal. Kršňák schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:4

67e minuut.
Yakimov geeft een lange en hoge pass. Osvaldo is nu in balbezit. Daar is Osvaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:5

73e minuut.
Martel kopt de bal weg. Yakimov kan de bal niet met de borst controleren. Yakimov speelt de bal door. Salakka rent richting de bal. Salakka haalt uit met een fantastische trap. Pujades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:6

75e minuut.
Yakimov geeft een lange en hoge pass. Salakka is nu in balbezit. Salakka passt de bal zonder na te denken. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:7

77e minuut.
Bellari verovert de bal door een tackle van achteren. Bellari geeft een lange en hoge pass. Osvaldo is nu in balbezit. Osvaldo schiet op doel. Pujades maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:8

83e minuut.
Frťala geeft een hoge lob. Osvaldo kopt de bal weg. Kršňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kršňák draait met de bal, schiet en ... Pujades werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:9

84e minuut.
Tworkowski komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen. Kentvonen komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Osvaldo onderschept slim de pass. Kentvonen is nu in balbezit. Osvaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Osvaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC GKS Jubka 57%, MKS Karlino 43%.
WC GKS Jubka - MKS Karlino 0:10