Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobry Zły i Brzydki F.C Huta
gsquad Tactiek 4-4-2 Kx
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 47.1
good Schieten good
solid Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Talik speelt de bal door. Żygus kopt de bal weg. Daar is van Overeem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 1:0

7e minuut.
Szczególski passt de bal met de wreef. Valias is nu in balbezit. Valias passt de bal met de wreef. Cisło is nu in balbezit. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zuurman passt de bal zonder na te denken. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik passt de bal met de wreef. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek schiet op doel. Talik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Burlikowski geeft de bal voor. Valias heeft problemen om de bal te vangen. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Bazler rent richting de bal. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Cisło springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Thế Lâm probeert naar een medespeler te passen. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Pichardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichardo draait met de bal, schiet en ... Radwański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Dylewski onderschept slim de pass. Zuurman verovert de bal door een tackle van achteren. Zuurman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 1:1

41e minuut.
Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu controleert de bal met de borst. Pichardo rent richting de bal. Pichardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 57%, F.C Huta 43%.
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 2:1

57e minuut.
Daar is Przeczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeczek geeft een hoge lob. Dyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Thế Lâm passt de bal in één keer door. Dylewski rent richting de bal. Przeczek rent richting de bal. Przeczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 2:2

80e minuut.
Thế Lâm speelt de bal door. Babinowski is nu in balbezit. Babinowski passt de bal zonder na te denken. Pichardo is nu in balbezit. Pichardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Skrypcik met een sublieme pass. Świderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderski geeft een hoge lob. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap. Talik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cisło is nu in balbezit. Cisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobry Zły i Brzydki 63%, F.C Huta 37%.
Dobry Zły i Brzydki - F.C Huta 2:3