Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzmotomocni FC Meiwa Radom
+3 Tactiek four_tom
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 51.1
good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Qirdiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qirdiqov probeert naar een medespeler te passen. Frondizi met een sublieme pass. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 1:0

6e minuut.
Kucfir kopt de bal weg. Frondizi geeft een lange en hoge pass. Junaidi probeert de bal met de borst te controleren. Pradines is nu in balbezit. Pradines schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pradines rent richting de bal. Pradines geeft een hoge lob. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. da Costa onderschept slim de pass. da Costa speelt de bal door. Kucfir rent richting de bal. Kucfir schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kucfir passt de bal in één keer door. Frondizi rent richting de bal. Kucfir rent richting de bal. Frondizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Eckstein rent richting de bal. Eckstein speelt de bal door. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 1:1

19e minuut.
Chaput speelt de bal door. Klungelig pakt Eckstein de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kucfir. Kucfir krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Eckstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Eckstein met een snel genomen vrije trap. Luciak kopt de bal weg. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu is nu in balbezit. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Czubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir onderschept slim de pass. Filantropol is nu in balbezit. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir schiet op doel. Melis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Frondizi is nu in balbezit. Frondizi probeert naar een medespeler te passen. Pradines is nu in balbezit. Pradines schiet op doel. Junaidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 2:1

43e minuut.
Frondizi met een sublieme pass. Kucfir is nu in balbezit. Kucfir met een sublieme pass. Pradines rent richting de bal. Pradines draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 42%, FC Meiwa Radom 58%.
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 2:1

49e minuut.
Chaput is nu in balbezit. Ianculescu rent richting de bal. Chaput rent richting de bal. Chaput geeft een lange en hoge pass. MacRobie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pradines draait met de bal, schiet en ... Filantropol onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frondizi neemt de hoekschop. Pradines springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
MacRobie speelt de bal door. Chaput heeft problemen om de bal te vangen. Chaput passt de bal met de wreef. MacRobie rent richting de bal. MacRobie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Eckstein onderschept slim de pass. Eckstein passt de bal zonder na te denken. Zawodziński met een sublieme pass. MacRobie is nu in balbezit. MacRobie haalt uit met een fantastische trap. Rákóczi bokst de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luciak heeft problemen om de bal te vangen. MacRobie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Ianculescu geeft de bal voor. Rákóczi met een sublieme pass. Kucfir kopt de bal weg. Pradines rent richting de bal. Pradines haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Frondizi probeert de bal met de borst te controleren. Chaput geeft een lange en hoge pass. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... Rákóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 2:2

75e minuut.
Klungelig pakt MacRobie de bal. Qirdiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRobie krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Filantropol is nu in balbezit. Kucfir onderschept slim de pass. Pradines is nu in balbezit. Kucfir rent richting de bal. Kucfir schiet op doel. Melis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 3:2

88e minuut.
Eckstein passt de bal zonder na te denken. da Costa rent richting de bal. da Costa geeft de bal voor. Pradines bereikt de bal nog maar net als eerste. Pradines draait met de bal, schiet en ... Melis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzmotomocni 46%, FC Meiwa Radom 54%.
Grzmotomocni - FC Meiwa Radom 4:2