Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eco SAN ESCOBAR
J7Mirr Tactiek gti
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Daar is Lentner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mężyk geeft een lange en hoge pass. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 1:0

5e minuut.
Klytta geeft een hoge lob. Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentner rent richting de bal. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kuriata bokst de bal weg.

9e minuut.
Mężyk rent richting de bal. Lentner speelt de bal door. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 2:0

12e minuut.
Balcerowicz geeft de bal voor. Matysik is nu in balbezit. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Matysik met de inworp. Frączak probeert naar een medespeler te passen. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg. Frączak met een sublieme pass. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Frączak met een snelle inworp. Matysik rent richting de bal. Matysik passt de bal in één keer door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lentner is nu in balbezit. Lentner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Czerkas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frączak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lentner rent richting de bal. Lentner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 3:0

18e minuut.
Frączak met een sublieme pass. Matysik probeert naar een medespeler te passen. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 4:0

20e minuut.
Matysik met een snelle inworp. Frączak speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 5:0

21e minuut.
Matysik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frączak rent richting de bal. Frączak passt de bal zonder na te denken. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 6:0

24e minuut.
Mężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner passt de bal zonder na te denken. Matysik rent richting de bal. Matysik draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Belea rent richting de bal. Frączak met een sublieme pass. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 7:0

28e minuut.
Duszak speelt de bal door. Celmer rent richting de bal. Celmer passt de bal met de wreef. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frączak neemt de hoekschop. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Serwy trapt de bal weg van het doel. Daar is Matysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysik passt de bal in één keer door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Frączak passt de bal zonder na te denken. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal met de wreef. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Labancz is nu in balbezit. Labancz geeft een lange en hoge pass. Daar is Mężyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta rent richting de bal. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Rosiek speelt de bal door. Matysik rent richting de bal. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kuriata niet meer kan verder spelen. Kurzeja komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Daar is Matysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysik passt de bal zonder na te denken. Lentner rent richting de bal. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik passt de bal zonder na te denken. Lentner rent richting de bal. Lentner schiet op doel. Kurzeja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 8:0

45e minuut.
Mężyk is nu in balbezit. Mężyk passt de bal met de wreef. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 15%, SAN ESCOBAR 85%.
Eco - SAN ESCOBAR 9:0

46e minuut.
Frączak passt de bal in één keer door. Mężyk speelt de bal door. Daar is Klytta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 10:0

47e minuut.
Frączak met een snelle inworp. Mężyk is nu in balbezit. Mężyk passt de bal in één keer door. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Oliva rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frączak neemt de hoekschop. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kurzeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Lentner heeft problemen om de bal te vangen. Lentner speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mężyk de bal onder controle te krijgen. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 11:0

53e minuut.
Mężyk speelt de bal door. Klytta rent richting de bal. Klungelig pakt Klytta de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kurzeja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 12:0

55e minuut.
Matysik passt de bal in één keer door. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal zonder na te denken. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Matysik probeert naar een medespeler te passen. Mężyk speelt de bal door. Lentner rent richting de bal. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 13:0

59e minuut.
Matysik is nu in balbezit. Matysik geeft een hoge lob. Klytta rent richting de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kurzeja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 14:0

61e minuut.
Czerkas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frączak neemt de hoekschop. Klytta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 15:0

61e minuut.
Leszek speelt de bal door. Kulhawik heeft problemen om de bal te vangen. Klytta onderschept slim de pass. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kurzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 16:0

63e minuut.
Lentner probeert naar een medespeler te passen. Klytta heeft problemen om de bal te vangen. Lentner speelt de bal door. Klytta is nu in balbezit. Klytta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak rent richting de bal. Frączak passt de bal in één keer door. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Kurzeja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Frączak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulhawik is nu in balbezit. Matysik onderschept slim de pass. Matysik passt de bal met de wreef. Klytta rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Frączak zal de hoekschop nemen. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta haalt uit met een fantastische trap. Kurzeja bokst de bal weg. Kulhawik is nu in balbezit. Kulhawik geeft een hoge lob. Rosiek kopt de bal weg. Matysik heeft problemen om de bal te vangen. Matysik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Matysik is nu in balbezit. Frączak speelt de bal door. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Kurzeja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eco - SAN ESCOBAR 17:0

74e minuut.
Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner rent richting de bal. Lentner passt de bal in één keer door. Klytta is nu in balbezit. Klytta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Labancz is nu in balbezit. Frączak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lentner de bal. Lentner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Frączak is nu in balbezit. Matysik is nu in balbezit. Frączak probeert naar een medespeler te passen. Klytta is nu in balbezit. Klytta draait met de bal, schiet en ... Kurzeja bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Frączak met de inworp. Mężyk heeft problemen om de bal te vangen. Mężyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Klytta de bal. Klytta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Frączak speelt de bal door. Klungelig pakt Klytta de bal. Lentner is nu in balbezit. Klytta bereikt de bal nog maar net als eerste. Klytta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lentner is nu in balbezit. Lentner passt de bal in één keer door. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel. Kurzeja probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eco 7%, SAN ESCOBAR 93%.
Eco - SAN ESCOBAR 17:0
Eco