Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gwiazda Chudów Świątynia Futbolu
test taktyka Tactiek utrzymanie
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Leino onderschept slim de pass. Leino probeert naar een medespeler te passen. Kanar met een sublieme pass. Besnard controleert de bal met de borst. Besnard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Navea met een sublieme pass. Hordecki rent richting de bal. Hordecki passt de bal in één keer door. Daar is Besnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besnard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Terragno speelt de bal door. Siciński kopt de bal weg. Daar is Tonay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leino is nu in balbezit. Leino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Penna rent richting de bal. Penna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 0:1

10e minuut.
Knotowski passt de bal zonder na te denken. Drechsler rent richting de bal. Siciński rent richting de bal. Siciński geeft een hoge lob. Besnard springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 0:2

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanar met een snelle inworp. Garstenauer is nu in balbezit. Leino onderschept slim de pass. Leino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dublin rent richting de bal. Gâlceavă onderschept slim de pass. Gâlceavă met een sublieme pass. Penna bereikt de bal nog maar net als eerste. Penna draait met de bal, schiet en ... Terragno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 0:3

30e minuut.
Kanar passt de bal met de wreef. Penna rent richting de bal. Penna passt de bal in één keer door. Besnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Besnard draait met de bal, schiet en ... Terragno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 74%, Świątynia Futbolu 26%.
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 0:3

51e minuut.
Leino bereikt de bal nog maar net als eerste. Leino passt de bal met de wreef. Daar is Knotowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besnard rent richting de bal. Besnard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Cabaj komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Garstenauer rent richting de bal. Garstenauer passt de bal met de wreef. Dublin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dublin draait met de bal, schiet en ... Kask probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 1:3

69e minuut.
Inworp. Rollet komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Siciński onderschept slim de pass. Siciński speelt de bal door. Besnard is nu in balbezit. Besnard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hordecki stond buitenspel. Kapuśniak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kanar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Simoni. Kanar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penna maakt een snoekduik en kopt de bal. Terragno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gwiazda Chudów 69%, Świątynia Futbolu 31%.
Gwiazda Chudów - Świątynia Futbolu 1:4