Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buraczki Ks Centrum
ONE Tactiek AbC
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Núñez passt de bal zonder na te denken. Śleboda rent richting de bal. Śleboda probeert naar een medespeler te passen. Carreiro heeft problemen om de bal te vangen. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Ks Centrum 1:0

4e minuut.
Niva is nu in balbezit. Wynants onderschept slim de pass. Wynants geeft een lange en hoge pass. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Perälampi geeft een hoge lob. Žvibulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Niva kopt de bal weg. Benke geeft de bal voor. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Rosseto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Päärson passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal met de wreef. Niva rent richting de bal. Niva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Ks Centrum 2:0

26e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Schneeberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schneeberger passt de bal zonder na te denken. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Rosseto bokst de bal weg.

35e minuut.
Szőnyi geeft een lange en hoge pass. Barrera kopt de bal weg. Perälampi met een sublieme pass. Niva heeft problemen om de bal te vangen. Niva haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Žvibulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Núñez passt de bal zonder na te denken. Śleboda rent richting de bal. Śleboda probeert naar een medespeler te passen. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Žvibulis probeert wanhopig de bal te grijpen. Carreiro heeft problemen om de bal te vangen. Carreiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Ks Centrum 3:0

40e minuut.
Perälampi passt de bal zonder na te denken. Wynants onderschept slim de pass. Niva bereikt de bal nog maar net als eerste. Niva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Ks Centrum 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buraczki 36%, Ks Centrum 64%.
buraczki - Ks Centrum 4:0

49e minuut.
Śleboda passt de bal zonder na te denken. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michelini de bal onder controle te krijgen. Žvibulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buraczki - Ks Centrum 5:0

58e minuut.
Bonifác rent richting de bal. Bonifác passt de bal in één keer door. Fremel rent richting de bal. Fremel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Žvibulis trapt de bal weg. Päärson kopt de bal weg. Orasmaa onderschept slim de pass. Śleboda is nu in balbezit. Śleboda haalt uit met een fantastische trap. Žvibulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tosi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger verovert de bal door een tackle van achteren. Telvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schneeberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Benke wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Barrera geeft een lange en hoge pass. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Orasmaa begaat een overtreding. Orasmaa krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Schneeberger de bal. Päärson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneeberger onderschept slim de pass. Fremel rent richting de bal. Fremel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buraczki 42%, Ks Centrum 58%.
buraczki - Ks Centrum 5:0