Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Słowackiego Mistrzowie Swiata
Laberge Tactiek Ogien w szopie
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 42
very good Schieten weak
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Herlein is nu in balbezit. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 1:0

13e minuut.
Conlledo is nu in balbezit. Conlledo geeft een hoge lob. Bleijenberg controleert de bal met de borst. Jelescu rent richting de bal. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 2:0

20e minuut.
Czogalik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarro met een snelle inworp. Košutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Košutić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Azaouagh de bal. Trawka is nu in balbezit. Azaouagh onderschept slim de pass. Azaouagh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kandziora met een harde bal richting middenveld. Veiga kopt de bal weg. Bleijenberg heeft problemen om de bal te vangen. Jelescu rent richting de bal. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Słowackiego 47%, Mistrzowie Swiata 53%.
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 2:0

57e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Veiga is nu in balbezit. Veiga passt de bal met de wreef. Jelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelescu schiet op doel. Bucerzan bokst de bal weg.

64e minuut.
Nikházi passt de bal zonder na te denken. Kowalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalik met een sublieme pass. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo geeft de bal voor. Droogenbroeck heeft problemen om de bal te vangen. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Czogalik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Košutić. Czogalik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Böőr komt het veld opgelopen. Buonanzia komt het veld opgelopen. Terzi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Magura kopt de bal weg. Nikházi kan de bal niet met de borst controleren. Nikházi passt de bal met de wreef. Veiga is nu in balbezit. Veiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 3:0

88e minuut.
Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev passt de bal met de wreef. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh schiet op doel. Kandziora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Słowackiego 46%, Mistrzowie Swiata 54%.
K.S. Słowackiego - Mistrzowie Swiata 3:1