Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pride Troopers Czerwoni Kosmici
NEW Tactiek mod3
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 47.1
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Panaite geeft een hoge lob. Daar is Filut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łakomski is nu in balbezit. Lobonţ verovert de bal door een tackle van achteren. Lobonţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Łakomski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lobonţ de bal. Cassera is nu in balbezit. Łazarz rent richting de bal. Łazarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lobonţ geeft een hoge lob. Lizer rent richting de bal. Lizer passt de bal zonder na te denken. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 46%, Czerwoni Kosmici 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pride Troopers - Czerwoni Kosmici 0:0

50e minuut.
Filut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobonţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lizer is nu in balbezit. Lizer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Sandburg probeert naar een medespeler te passen. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een hoge lob. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandburg geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jadziński de bal onder controle te krijgen. Garyga is nu in balbezit. Garyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Orczyk is nu in balbezit. Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Garyga geeft een hoge lob. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer schiet op doel. Jadziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Filut de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cassera is nu in balbezit. Lobonţ geeft een lange en hoge pass. Garyga kopt de bal weg. Lizer rent richting de bal. Lizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Graafland probeert de bal met de borst te controleren. Babayev met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Orczyk de bal onder controle te krijgen. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pride Troopers 34%, Czerwoni Kosmici 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pride Troopers - Czerwoni Kosmici 0:0