Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DevOps Team Tyler
Suprim Tactiek moje442.1
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doto rent richting de bal. Doto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berbelidis de bal. Berbelidis draait met de bal, schiet en ... Kartal bokst de bal weg. Chada met een sublieme pass. Kartal heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - Tyler 0:1

35e minuut.
Zui is nu in balbezit. Zui geeft de bal voor. Kontić is nu in balbezit. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - Tyler 0:2

40e minuut.
Zui bereikt de bal nog maar net als eerste. Harutyunyan verovert de bal door een tackle van achteren. Harutyunyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Savićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savićević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Savićević rent richting de bal. Savićević schiet op doel. Daar is Pierami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Savićević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 38%, Tyler 62%.
DevOps Team - Tyler 0:2

51e minuut.
Ćwielong passt de bal in één keer door. Savićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savićević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savićević kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doto rent richting de bal. Doto geeft een hoge lob. Harutyunyan rent richting de bal. Harutyunyan geeft een lange en hoge pass. Berbelidis springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Koukoufikis is nu in balbezit. Koukoufikis passt de bal zonder na te denken. Savićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Savićević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
da Veiga verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwielong rent richting de bal. Morán begaat een overtreding. Morán krijgt een gele kaart. Ćwielong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ćwielong neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 26%, Tyler 74%.
DevOps Team - Tyler 0:2