Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka Krowiszon Niemce
Główna Tactiek nowa
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 55.6
very good Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Rušin rent richting de bal. Rušin passt de bal in één keer door. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanek rent richting de bal. Yanek geeft de bal voor. Reinhardt geeft de bal voor. Becaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rušin met een sublieme pass. Daar is Becaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oleszko is nu in balbezit. Oleszko draait met de bal, schiet en ... Csák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 1:0

14e minuut.
Biedrzycki onderschept slim de pass. Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. Šunjić rent richting de bal. Oleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Oleszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buchla komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal in één keer door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ... Csák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 2:0

32e minuut.
Rušin kopt de bal weg. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Csák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bilbilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbilev geeft de bal voor. Daar is Zaitsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minjiang rent richting de bal. Minjiang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yanek onderschept slim de pass. Yanek geeft een lange en hoge pass. Ngalo probeert naar een medespeler te passen. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky passt de bal in één keer door. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla schiet op doel. Csák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 51%, Krowiszon Niemce 49%.
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 2:0

54e minuut.
Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki rent richting de bal. Aiftincăi onderschept slim de pass. Aiftincăi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Minjiang de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rušin controleert de bal met de borst. Aiftincăi is nu in balbezit. Biedrzycki onderschept slim de pass. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Buchla passt de bal in één keer door. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Becaj springt en kopt de bal. Csák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 3:0

70e minuut.
Becaj is nu in balbezit. Hiegel begaat een overtreding. Becaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karik komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kovinjalo geeft de bal voor. Minjiang kan de bal niet met de borst controleren. Biedrzycki rent richting de bal. Minjiang onderschept slim de pass. Minjiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 3:1

77e minuut.
Hagi kopt de bal weg. Kovinjalo geeft de bal voor. Karik kopt de bal weg. Minjiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 56%, Krowiszon Niemce 44%.
KS Żmigrodzianka - Krowiszon Niemce 3:1