Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Interdimensional Food Deliver K.S.Z Zakopane
4-4-2 cm Tactiek 352
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten weak
average Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Malintoppi geeft de bal voor. Klungelig pakt Monk de bal. Donauskis is nu in balbezit. Donauskis schiet op doel. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Maserati de bal. Maserati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - K.S.Z Zakopane 1:0

8e minuut.
Monk is nu in balbezit. Monk geeft een hoge lob. Inworp. Aragão met de inworp. Donauskis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Gilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donauskis probeert naar een medespeler te passen. Maserati bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - K.S.Z Zakopane 2:0

21e minuut.
Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki onderschept slim de pass. Donauskis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donauskis krijgt een gele kaart. Konowrocki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Kopaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Donauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maserati rent richting de bal. Maserati schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brzęk de bal. Ventrice rent richting de bal. Ventrice schiet op doel. Jonker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 38%, K.S.Z Zakopane 62%.
AC Interdimensional Food Deliver - K.S.Z Zakopane 2:0

48e minuut.
Satizábal met de inworp. Zwolski is nu in balbezit. Brzęk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zwolski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ventrice neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Monk speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Claeys met een snelle inworp. Maserati is nu in balbezit. Maserati draait met de bal, schiet en ... Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Donauskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Interdimensional Food Deliver - K.S.Z Zakopane 3:0

61e minuut.
Štrbánik is nu in balbezit. Štrbánik geeft een lange en hoge pass. Konowrocki heeft problemen om de bal te vangen. Donauskis rent richting de bal. Donauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aragão probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maserati rent richting de bal. Donauskis rent richting de bal. Donauskis haalt uit met een fantastische trap. Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Interdimensional Food Deliver 45%, K.S.Z Zakopane 55%.
AC Interdimensional Food Deliver - K.S.Z Zakopane 3:0