Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce Destroyers-tg
nowa Tactiek 4
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
53.3 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Ngalo rent richting de bal. Ngalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Gajtani de bal. Minjiang rent richting de bal. Minjiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Iliev speelt de bal door. Vojnarovski rent richting de bal. Bilbilev begaat een overtreding. Bilbilev krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančić passt de bal zonder na te denken. Suurbier heeft problemen om de bal te vangen. Suurbier geeft een lange en hoge pass. Vojnarovski springt en kopt de bal. Braafheid bokst de bal weg.

17e minuut.
Iliev passt de bal in één keer door. Rančić is nu in balbezit. Rančić passt de bal met de wreef. Graziano is nu in balbezit. Graziano schiet op doel. Braafheid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Noverraz geeft de bal voor. Caxaría heeft problemen om de bal te vangen. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caxaría onderschept slim de pass. Minjiang rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Iliev passt de bal zonder na te denken. Graziano is nu in balbezit. Trinca begaat een overtreding. Trinca krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Trinca de bal onder controle te krijgen. Rančić rent richting de bal. Rančić met een sublieme pass. Iliev rent richting de bal. Iliev geeft een lange en hoge pass. Braafheid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Iliev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rančić de bal. Rančić probeert naar een medespeler te passen. Vojnarovski is nu in balbezit. Vojnarovski draait met de bal, schiet en ... Braafheid bokst de bal weg.

24e minuut.
Trinca geeft een lange en hoge pass. Kovinjalo speelt de bal door. Daar is Caxaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noverraz met de inworp. Hagi kan de bal niet met de borst controleren. Hagi geeft een hoge lob. Aiftincăi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Kovinjalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovinjalo speelt de bal door. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 38%, Destroyers-tg 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krowiszon Niemce - Destroyers-tg 0:0

47e minuut.
Gallen rent richting de bal. Kovinjalo verovert de bal door een tackle van achteren. Kovinjalo passt de bal met de wreef. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Brecska speelt de bal door. Ngalo kopt de bal weg. Noverraz rent richting de bal. Noverraz geeft een lange en hoge pass. Minjiang maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Trinca kopt de bal weg. Noverraz rent richting de bal. Noverraz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Aiftincăi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Krauze verovert de bal door een tackle van achteren. Krauze passt de bal zonder na te denken. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev geeft een lange en hoge pass. Marăndici kopt de bal weg. Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo geeft een hoge lob. Brecska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Hagi heeft problemen om de bal te vangen. Hagi speelt de bal door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo haalt uit met een fantastische trap. Brecska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Destroyers-tg 1:0

68e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Minjiang onderschept slim de pass. Minjiang probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rančić passt de bal zonder na te denken. Suurbier bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurbier probeert naar een medespeler te passen. Graziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Graziano draait met de bal, schiet en ... Braafheid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Krauze verovert de bal door een tackle van achteren. Trinca is nu in balbezit. Trinca geeft de bal voor. Graziano rent richting de bal. Graziano haalt uit met een fantastische trap. Braafheid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Marăndici met een sublieme pass. Krauze onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kovinjalo neemt de hoekschop. Aiftincăi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 37%, Destroyers-tg 63%.
Krowiszon Niemce - Destroyers-tg 1:0