Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane FC Fatality
352 Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 35.3
adequate Schieten poor
average Passen average
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Cavalete onderschept slim de pass. Cavalete kan de bal niet met de borst controleren. Cavalete met een sublieme pass. Rajt rent richting de bal. Rajt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Satizábal probeert naar een medespeler te passen. Zwolski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ventrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventrice draait met de bal, schiet en ... Kaczor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zwolski rent richting de bal. Zwolski passt de bal in één keer door. Gościewicz speelt de bal door. Ventrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tänavots kopt de bal weg. Ventrice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski draait met de bal, schiet en ... Kaczor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - FC Fatality 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 42%, FC Fatality 58%.
K.S.Z Zakopane - FC Fatality 1:0

51e minuut.
Tänavots geeft een lange en hoge pass. Ophaug probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopaczewski probeert naar een medespeler te passen. Mączyński is nu in balbezit. Mączyński speelt de bal door. Kaczor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ventrice is nu in balbezit. Emirović verovert de bal door een tackle van achteren. Emirović passt de bal in één keer door. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Acer is nu in balbezit. Ventrice verovert de bal door een tackle van achteren. Esson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Satizábal met een sublieme pass. Weler heeft problemen om de bal te vangen. Weler geeft de bal voor. Rajt is nu in balbezit. Rajt haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 34%, FC Fatality 66%.
K.S.Z Zakopane - FC Fatality 1:0