Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fatality K.S.Z Zakopane
Defend Tactiek 352
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 32.7
weak Schieten weak
adequate Passen weak
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Tänavots geeft een hoge lob. Tunchev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajt onderschept slim de pass. Rajt haalt uit met een fantastische trap. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - K.S.Z Zakopane 1:0

19e minuut.
Gilewicz passt de bal in één keer door. Gościewicz is nu in balbezit. Rajt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajt krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Doeltrap. Krasiński trapt de bal weg van het doel. Cavalete kopt de bal weg. Rajt is nu in balbezit. Rajt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Esson is nu in balbezit. Esson geeft een lange en hoge pass. Tunchev is nu in balbezit. Rajt verovert de bal door een tackle van achteren. Rajt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 56%, K.S.Z Zakopane 44%.
FC Fatality - K.S.Z Zakopane 1:0

58e minuut.
Tänavots probeert naar een medespeler te passen. Kaczor rent richting de bal. Acer probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kopaczewski rent richting de bal. Cavalete onderschept slim de pass. Cavalete passt de bal met de wreef. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mączyński is nu in balbezit. Cavalete onderschept slim de pass. Cavalete probeert naar een medespeler te passen. Rajt rent richting de bal. Rajt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cavalete onderschept slim de pass. Cavalete passt de bal zonder na te denken. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt schiet op doel. Krasiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fatality - K.S.Z Zakopane 2:0

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kaczor niet meer kan verder spelen. Zaharescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fatality 47%, K.S.Z Zakopane 53%.
FC Fatality - K.S.Z Zakopane 2:0