Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg KS Żmigrodzianka
4 Tactiek Główna
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten solid
average Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Iliev speelt de bal door. Silnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Becaj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić met een sublieme pass. Becaj rent richting de bal. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Becaj draait met de bal, schiet en ... Szczuka met een sublieme pass. Gâlcă kopt de bal weg. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Szumanowski kan de bal niet met de borst controleren. Littomericzky maakt een afschuwelijke overtreding. Littomericzky krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Reinhardt kopt de bal weg. Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal zonder na te denken. Callewaert rent richting de bal. Callewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:1

17e minuut.
Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft de bal voor. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Reinhardt geeft de bal voor. Becaj kopt de bal weg. Daar is Callewaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callewaert draait met de bal, schiet en ... Szczuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:2

23e minuut.
Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt passt de bal in één keer door. Šunjić met een sublieme pass. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gâlcă passt de bal zonder na te denken. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šunjić de bal. Šunjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft een hoge lob. Becaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczuka trapt de bal weg. Reinhardt kopt de bal weg. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Solaun rent richting de bal. Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić geeft een hoge lob. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:3

42e minuut.
Littomericzky geeft de bal voor. Klungelig pakt Szarawarski de bal. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Callewaert schiet op doel. Szczuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić schiet op doel. Szczuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 79%, KS Żmigrodzianka 21%.
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:4

48e minuut.
Littomericzky geeft een hoge lob. Becaj kopt de bal weg. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert draait met de bal, schiet en ... Szczuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:5

58e minuut.
Kubisztal speelt de bal door. Reinhardt is nu in balbezit. Reinhardt geeft een lange en hoge pass. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Szczuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Iliev kopt de bal weg. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popajewski de bal. Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gâlcă met een sublieme pass. Littomericzky heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky passt de bal met de wreef. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Szczuka bokst de bal weg. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Becaj is nu in balbezit. Callewaert is nu in balbezit. Solaun onderschept slim de pass. Becaj onderschept slim de pass. Becaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:6

84e minuut.
Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert met een sublieme pass. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert schiet op doel. Szczuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 75%, KS Żmigrodzianka 25%.
Destroyers-tg - KS Żmigrodzianka 0:6