Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce Stara Dama 2007
nowa Tactiek 352
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
25 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


5e minuut.
Kovinjalo met een snelle inworp. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford maakt een afschuwelijke overtreding. Welford krijgt een gele kaart. Marăndici raakt geblesseerd tijdens het duel. Kovinjalo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 1:0

7e minuut.
Karik heeft problemen om de bal te vangen. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kovinjalo neemt de hoekschop. Karik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Trinca verovert de bal door een tackle van achteren. Trinca speelt de bal door. Zaloga speelt de bal door. Boligłowa rent richting de bal. Boligłowa geeft een hoge lob. Csák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duma is nu in balbezit. Duma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 1:1

20e minuut.
Karik speelt de bal door. Welford rent richting de bal. Welford passt de bal zonder na te denken. Duma rent richting de bal. Duma geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Csák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quốc Đạt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Marăndici speelt de bal door. Trinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel. Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagi met een snelle inworp. Ngalo met een sublieme pass. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Osetek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Bilbilev geeft een hoge lob. Pustelnik probeert de bal met de borst te controleren. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Boligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi passt de bal met de wreef. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Osetek trapt de bal weg. Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo speelt de bal door. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel. Osetek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ngalo rent richting de bal. Ngalo haalt uit met een fantastische trap. Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 2:1

39e minuut.
Welford passt de bal zonder na te denken. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Běloch zal de hoekschop nemen. Duma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hiegel speelt de bal door. Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Zaloga maakt een afschuwelijke overtreding. Zaloga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 51%, Stara Dama 2007 49%.
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 2:1

50e minuut.
Welford bereikt de bal nog maar net als eerste. Welford probeert naar een medespeler te passen. Duma rent richting de bal. Duma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 2:2

55e minuut.
Ngalo passt de bal in één keer door. Karik is nu in balbezit. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Osetek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Campero geeft een hoge lob. Boligłowa kopt de bal weg. Welford met een sublieme pass. Quốc Đạt kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ngalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngalo passt de bal zonder na te denken. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 3:2

65e minuut.
Klungelig pakt Marăndici de bal. Marăndici met een sublieme pass. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Birkisson de bal. Aiftincăi onderschept slim de pass. Aiftincăi schiet op doel. Osetek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zaloga passt de bal met de wreef. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Bodlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik onderschept slim de pass. Karik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Noverraz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ngalo rent richting de bal. Ngalo geeft een hoge lob. Daar is Birkisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 4:2

80e minuut.
Zaloga rent richting de bal. Ngalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngalo geeft een lange en hoge pass. Karik springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pustelnik kopt de bal weg. Zaloga probeert de bal aan de voet te houden. Ngalo probeert naar een medespeler te passen. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ngalo onderschept slim de pass. Ngalo geeft een hoge lob. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik haalt uit met een fantastische trap. Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 5:2

90e minuut.
Bilbilev rent richting de bal. Bilbilev geeft de bal voor. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 38%, Stara Dama 2007 62%.
Krowiszon Niemce - Stara Dama 2007 6:2