Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS Krowiszon Niemce
aaa Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Ngalo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngalo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karik de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 0:1

6e minuut.
Daar is Karik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngalo rent richting de bal. Ngalo speelt de bal door. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dagga met een sublieme pass. Daar is Vloet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici passt de bal met de wreef. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 0:2

12e minuut.
Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz passt de bal in één keer door. Camrković rent richting de bal. Camrković schiet op doel. Braafheid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:2

16e minuut.
Damjanov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak probeert naar een medespeler te passen. Dogaru is nu in balbezit. Dogaru draait met de bal, schiet en ... Braafheid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Hiegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gościewicz zal de hoekschop nemen. Marăndici heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Hiegel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid speelt de bal door. Karik kopt de bal weg. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tommasi probeert naar een medespeler te passen. Ngalo met een sublieme pass. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik rent richting de bal. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel. Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:3

29e minuut.
Ngalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Karik de bal. Karik passt de bal met de wreef. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kovinjalo met een sublieme pass. Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ... Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ngalo passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 67%, Krowiszon Niemce 33%.
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:3

46e minuut.
Ngalo is nu in balbezit. Ngalo geeft een hoge lob. Karik probeert de bal aan de voet te houden. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Trinca kopt de bal weg. Ngalo is nu in balbezit. Ngalo passt de bal met de wreef. Daar is Karik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hiegel geeft een lange en hoge pass. Karik rent richting de bal. Karik met een sublieme pass. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anczok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogaru passt de bal in één keer door. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Aiftincăi kopt de bal weg. Ngalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik rent richting de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap. Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:4

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dagga niet meer kan verder spelen. Krupa komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Aiftincăi is nu in balbezit. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi verovert de bal door een tackle van achteren. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:5

61e minuut.
Noverraz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ngalo kopt de bal weg. De Tommasi probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vloet probeert naar een medespeler te passen. Gościewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ngalo met een sublieme pass. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Krupa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:6

73e minuut.
De Tommasi kopt de bal weg. Inworp. Hagi met de inworp. Ngalo geeft een lange en hoge pass. Karik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Karik is nu in balbezit. Karik geeft een lange en hoge pass. Damjanov probeert de bal aan de voet te houden. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:7

83e minuut.
Noverraz met een sublieme pass. Ngalo heeft problemen om de bal te vangen. Ngalo speelt de bal door. Klungelig pakt Karik de bal. Karik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 57%, Krowiszon Niemce 43%.
KALATA BOYS - Krowiszon Niemce 1:7