Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krowiszon Niemce KALATA BOYS
nowa Tactiek aaa
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 48.9
formidable Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Ngalo geeft een hoge lob. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vloet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Noverraz rent richting de bal. Noverraz speelt de bal door. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap. Dagga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 1:0

13e minuut.
Aiftincăi is nu in balbezit. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. De Tommasi rent richting de bal. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik haalt uit met een fantastische trap. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 2:0

20e minuut.
Camrković controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Trinca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karik kopt de bal weg. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi schiet op doel. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Karik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 3:0

21e minuut.
Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok verovert de bal door een tackle van achteren. Anczok geeft een hoge lob. Yanek rent richting de bal. Yanek geeft een lange en hoge pass. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hagi passt de bal in één keer door. Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo speelt de bal door. Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Aiftincăi schiet op doel. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ngalo rent richting de bal. Ngalo passt de bal in één keer door. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Karik is nu in balbezit. Karik draait met de bal, schiet en ... Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ngalo geeft een lange en hoge pass. Aiftincăi rent richting de bal. Damjanov onderschept slim de pass. Karik onderschept slim de pass. Karik draait met de bal, schiet en ... Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kovinjalo is nu in balbezit. Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 4:0

41e minuut.
Marăndici is nu in balbezit. Marăndici met een sublieme pass. Klungelig pakt Noverraz de bal. Noverraz geeft een lange en hoge pass. Karik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Trinca met een sublieme pass. Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noverraz passt de bal in één keer door. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 33%, KALATA BOYS 67%.
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 4:0

48e minuut.
Aiftincăi rent richting de bal. Damjanov verovert de bal door een tackle van achteren. Karik is nu in balbezit. Karik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 5:0

50e minuut.
Ngalo kopt de bal weg. Noverraz speelt de bal door. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 6:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Anczok de bal onder controle te krijgen. Kovinjalo rent richting de bal. Kovinjalo passt de bal in één keer door. Daar is Aiftincăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hagi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngalo rent richting de bal. Ngalo passt de bal zonder na te denken. Aiftincăi rent richting de bal. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Anczok onderschept slim de pass. Marăndici verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici met een sublieme pass. Karik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karik schiet op doel. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Noverraz met een snelle inworp. Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Karik is nu in balbezit. Karik schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Trinca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miśkowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik probeert naar een medespeler te passen. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 7:0

75e minuut.
Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagi passt de bal zonder na te denken. Karik rent richting de bal. Karik draait met de bal, schiet en ... Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 8:0

76e minuut.
Dogaru probeert naar een medespeler te passen. Noverraz rent richting de bal. Noverraz passt de bal zonder na te denken. Karik rent richting de bal. Karik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft een lange en hoge pass. Yanek is nu in balbezit. Camrković onderschept slim de pass. Camrković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Hagi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hagi speelt de bal door. Anczok geeft een lange en hoge pass. Bilbilev geeft de bal voor. Karik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

83e minuut.
Kovinjalo probeert naar een medespeler te passen. Damjanov onderschept slim de pass. Aiftincăi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal in één keer door. Damjanov rent richting de bal. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik haalt uit met een fantastische trap. Dagga bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Noverraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Noverraz probeert naar een medespeler te passen. Karik rent richting de bal. Karik haalt uit met een fantastische trap. Aiftincăi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krowiszon Niemce 25%, KALATA BOYS 75%.
Krowiszon Niemce - KALATA BOYS 8:0