Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S.Z Zakopane Stara Dama 2007
352 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Mączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączyński passt de bal met de wreef. Ventrice probeert naar een medespeler te passen. Zwolski rent richting de bal. Zwolski schiet op doel. Osetek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kopaczewski rent richting de bal. Běloch rent richting de bal. Běloch passt de bal in één keer door. Quốc Đạt heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Đạt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gilewicz kan de bal niet met de borst controleren. Boligłowa verovert de bal door een tackle van achteren. Boligłowa passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Duma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Campero rent richting de bal. Mączyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mączyński met een sublieme pass. Campero met een snel genomen vrije trap. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt schiet op doel. Krasiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Monk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Stara Dama 2007 0:1

16e minuut.
Ventrice verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelnik rent richting de bal. Ventrice verovert de bal door een tackle van achteren. Ventrice draait met de bal, schiet en ... Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Osetek trapt de bal weg. Kopaczewski kopt de bal weg. Pustelnik heeft problemen om de bal te vangen. Ventrice rent richting de bal. Ventrice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kopaczewski kopt de bal weg. Ventrice rent richting de bal. Boligłowa maakt een afschuwelijke overtreding. Boligłowa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Fayolle verovert de bal door een tackle van achteren. Fayolle geeft een lange en hoge pass. Daar is Monk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Monk geeft de bal voor. Ventrice is nu in balbezit. Bodlo begaat een overtreding. Bodlo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Quốc Đạt onderschept slim de pass. Gilewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Đạt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parejro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Konowrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma is nu in balbezit. Duma draait met de bal, schiet en ... Krasiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 53%, Stara Dama 2007 47%.
K.S.Z Zakopane - Stara Dama 2007 0:1

51e minuut.
Ventrice heeft problemen om de bal te vangen. Bodlo is nu in balbezit. Ventrice verovert de bal door een tackle van achteren. Ventrice draait met de bal, schiet en ... Osetek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Fayolle rent richting de bal. Fayolle passt de bal met de wreef. Quốc Đạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Đạt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duma de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Stara Dama 2007 0:2

69e minuut.
Fayolle rent richting de bal. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz speelt de bal door. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bodlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Duma onderschept slim de pass. Duma passt de bal met de wreef. Daar is Campero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campero met een sublieme pass. Běloch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quốc Đạt rent richting de bal. Quốc Đạt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S.Z Zakopane - Stara Dama 2007 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S.Z Zakopane 61%, Stara Dama 2007 39%.
K.S.Z Zakopane - Stara Dama 2007 0:3