Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Żmigrodzianka KALATA BOYS
Główna Tactiek aaa
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 49
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Becaj is nu in balbezit. Becaj passt de bal zonder na te denken. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 1:0

8e minuut.
De Tommasi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tommasi met een sublieme pass. Machniak probeert de bal aan de voet te houden. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... Dagga bokst de bal weg.

10e minuut.
Rušin controleert de bal met de borst. Rušin speelt de bal door. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 2:0

12e minuut.
Dogaru passt de bal zonder na te denken. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut passt de bal met de wreef. Gościewicz rent richting de bal. Gościewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić passt de bal zonder na te denken. Littomericzky speelt de bal door. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 3:0

22e minuut.
Littomericzky rent richting de bal. Littomericzky passt de bal met de wreef. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 4:0

29e minuut.
Rušin onderschept slim de pass. Rušin geeft een hoge lob. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gościewicz speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Bilicz begaat een overtreding. Davidovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Dogaru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Damjanov rent richting de bal. Becaj verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky met een sublieme pass. Daar is Šunjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šunjić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Neubarth verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 5:0

39e minuut.
Baio passt de bal in één keer door. Kogut heeft problemen om de bal te vangen. Kogut speelt de bal door. Gościewicz is nu in balbezit. Gościewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Rušin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 48%, KALATA BOYS 52%.
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 6:0

49e minuut.
Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Rušin is nu in balbezit. Rušin geeft een lange en hoge pass. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Gościewicz de bal. Gościewicz probeert naar een medespeler te passen. Vloet met een sublieme pass. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zaitsev speelt de bal door. Reinhardt rent richting de bal. Baio onderschept slim de pass. Baio haalt uit met een fantastische trap. El Gharib probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 6:1

73e minuut.
Rušin kopt de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić met een sublieme pass. Becaj is nu in balbezit. Becaj schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Daar is Littomericzky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Littomericzky met een sublieme pass. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ... Dagga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 54%, KALATA BOYS 46%.
KS Żmigrodzianka - KALATA BOYS 7:1