Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS KS Żmigrodzianka
aaa Tactiek Główna
53% Balbezit 47%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Littomericzky met de inworp. Reinhardt kan de bal niet met de borst controleren. Reinhardt geeft de bal voor. Becaj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Littomericzky geeft een hoge lob. Callewaert kopt de bal weg. Anczok is nu in balbezit. Becaj onderschept slim de pass. Becaj draait met de bal, schiet en ... Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Reinhardt kopt de bal weg. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal met de wreef. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:1

8e minuut.
Šunjić speelt de bal door. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert passt de bal met de wreef. Becaj is nu in balbezit. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:2

9e minuut.
Kogut speelt de bal door. Miśkowiec heeft problemen om de bal te vangen. Šunjić speelt de bal door. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Zaitsev speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Becaj de bal. Becaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dogaru met de inworp. Littomericzky probeert naar een medespeler te passen. Becaj rent richting de bal. Becaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:3

27e minuut.
Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Callewaert is nu in balbezit. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Dogaru speelt de bal door. Rušin is nu in balbezit. Rušin passt de bal zonder na te denken. Becaj is nu in balbezit. Becaj draait met de bal, schiet en ... Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Callewaert kopt de bal weg. Becaj rent richting de bal. Callewaert rent richting de bal. Becaj rent richting de bal. Becaj draait met de bal, schiet en ... Dagga bokst de bal weg. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zaitsev heeft problemen om de bal te vangen. Reinhardt rent richting de bal. Reinhardt speelt de bal door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj schiet op doel. Dagga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Callewaert speelt de bal door. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damjanov krijgt een gele kaart. Becaj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Becaj neemt zijn aanloop. Dagga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:4

42e minuut.
Rušin controleert de bal met de borst. Rušin geeft een lange en hoge pass. Dagga met een sublieme pass. Reinhardt kopt de bal weg. Littomericzky geeft de bal voor. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 72%, KS Żmigrodzianka 28%.
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:5

49e minuut.
Reinhardt passt de bal zonder na te denken. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert passt de bal met de wreef. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Tommasi heeft problemen om de bal te vangen. Callewaert is nu in balbezit. Callewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:6

50e minuut.
Davidovici passt de bal met de wreef. De Tommasi speelt de bal door. Klungelig pakt Vloet de bal. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Littomericzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky geeft de bal voor. Becaj kopt de bal weg. Callewaert rent richting de bal. Callewaert haalt uit met een fantastische trap. Dagga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Callewaert is nu in balbezit. Callewaert speelt de bal door. Littomericzky speelt de bal door. Klungelig pakt Becaj de bal. Becaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert haalt uit met een fantastische trap. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Dogaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Littomericzky verovert de bal door een tackle van achteren. Littomericzky geeft de bal voor. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De Tommasi geeft een lange en hoge pass. Reinhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinhardt geeft de bal voor. Becaj rent richting de bal. Becaj haalt uit met een fantastische trap. Dagga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:7

61e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal met de wreef. Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zaitsev geeft de bal voor. Littomericzky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Littomericzky passt de bal zonder na te denken. Becaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Becaj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Callewaert rent richting de bal. Callewaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 57%, KS Żmigrodzianka 43%.
KALATA BOYS - KS Żmigrodzianka 0:8